BalkansPress

Dobro došli!

Da imate 4.000.000 dolara na bacanje, da li biste kupili ove patike? Jer najskuplja obuća za trčanje na svetu košta upravo toliko! I mada o ukusima ne treba raspravljati, nije baš da su i najlepše patike na svetu, zar ne?

Luksuzni modni brend "Bicion" i proizvođač patika "Mache Custom Kick” u saradnji sa dizajnerom Danom Gamačeom zajedničkim snagama su napravili ove "patikice" i nazvali ih "The Fire Monkey" iliti "Vatreni majmun" po kineskom Zodijaku i znaku u kom se nalazi ova 2016. godina. Naravno, patike su ovako papreno skupe ne zato što su udobne ili šta već, mada sigurno jesu, već zato što su optočene 18-karatnim zlatom, belim dijamantima i plavim safirima. I da, naravno, odmah su upisane u Ginisovu knjigu rekorda kao najskuplje na svetu.

 

 

Dobra vest je da će oni koji odluče da moraju da trče baš u ovakvim patikama svoj novac donirati siromašnima, jer sve od prodaje ide neprofitnoj organizaciji "Soles4Souls", koja se bori protiv siromaštva u svetu! A kako izgledaju ove najskuplje patike, pogledajte u videu...

Nama i nisu neke, a vi, šta kažete? Jesu li vredne tolikih para?

(Izvor: Zena.Blic.rs)

Scroll to top