BalkansPress

Dobro došli!

Peking! 2008. godina i Olimpijske igre! Finale trke na 100 metara delfin stilom!

Read more ...

Miodragu Laziću, čuvenom doktoru, hirurgu - heroju iz Niša, koji je preminuo 14. aprila 2020. godine od posledica koronavirusa, poslednji pozdrav obeležile su suze, ali i ovacije, aplauzi i jedna pesma.

Read more ...

Jedan od najzanimljivijih članaka objavljen je 1937. godine u magazinu “Liberty”, Nikola Tesla je u njemu govorio o svojoj viziji budućnosti.

Read more ...

Navijači Crvene zvezde, Delije, istakli su sliku bivšeg asa i predsednika kluba, Vladana Lukića, napravljenu 1999. tokom NATO agresije na SR Jugoslaviju.

Read more ...

Pre 25 godina, na današnji dan 1999, počela je agresija na našu zemlju. Tri dana kasnije u borbi sa NATO avijacijom koja je bombardovala ciljeve u tadašnjoj Jugoslaviji stradao je major Zoran Radosavljević.

Read more ...

Iako je još pre nekoliko godina profesor dr Vladan Petrović u Badnjevcu kod Kragujevca postavio solarno postrojenje bez panela, koje sakuplja i skladišti sunčevu energiju koja cele zime može da se koristi, niko u Srbiji nije zainteresovan za njegov izum.

Read more ...

Nikola Čolić iz sela Potpeći nakon svojih teških 20 godina života konačno je doživeo da oseti šta znači imati pravi krov nad glavom.

Read more ...
Scroll to top