BalkansPress

Dobro došli!

 Srpski prorok, mistik i filozof Tadej Vitovnički je poslednjih decenija života bio proglašen za najprosvetljenijeg monaha u Srbiji.

Read more ...

Mnogi u nju ne veruju, neki tvrde da ne postoji, ali su i mnogi u strahu od uticaja ove tradicionalne magije sa istoka Srbije.

Read more ...

Vršac - Arheolozi amateri pokušavaju da reše misteriju na poljima vršačkih sela Vatin i Vlajkovac. To bi značilo da je na našem tlu, 1.500 godina pre čuvenog Stounhendža, napravljen prvi kalendar.

Read more ...

Čudesni Rtanj je najmisterioznije mesto u Evropi i najveća svetska piramida za koju mnogi kažu da nije dovoljno istražena.

Read more ...

Lokacija izgubljene Atlantide mogla bi da bude konačno otkrivena, tvrde istoričari.

Read more ...

Porodica Mitrović iz Tršića kod Loznice javnosti je postala poznata ovih dana kada im je zbog zagrevanja kuće pod nerazjašnjenim okolnostima gradska građevinska inspekcija preporučila iseljenje iz objekta.

Read more ...

Darel Mikloš, lovac na blago sa kanala "Diskaveri", koristi tajne mape Nasinog astronauta Gordona Kupera (1927-2004) u potrazi za olupinama brodova u Karipskom moru. Prilikom poslednjeg poduhvata za seriju "Kuperovo blago", na nepoznatoj lokaciji u regionu Bermudskog trougla, u blizini Bahama, otkrio je, kako tvrdi, prvi dokaz o poseti vanzemaljaca Zemlji pre više stotina, ako ne i hiljada godina.

Read more ...
Scroll to top