BalkansPress

Dobro došli!

Ostrvo  u Francuskoj povezano je sa kopnom uskim prolazom koji se zove Le Passage du Gois i pravi je prirodni fenomen.

Read more ...

Pentagram, ostrvo koje nestaje, kopnena masa samo su neke od pretpostavki koje su gledaoci Gugl mapa imali kad su videli "crnu rupu" na snimku.

Read more ...

Majka po imenu Treni podelila je sa javnošću priču u vezi sa svojim sinom Noom, za koga veruje da je njen pokojni brat Krejg reinkarniran u novom telu.

Read more ...

Smrt je nešto svima zajedničko, istovremeno mistično i banalno, ali i ono što ljude plaši i fascinira. Oni koji su doživeli kliničku smrt znaju šta se dešava kada srce stane, a iskustvo jedne žene koja je ovo doživela je neverovatno.

Read more ...

Norveški istraživači započeli su potragu za “misterioznom letelicom” za koju se veruje da se srušila u zaleđeno jezero pre 77 godina.

Read more ...

Slavna pevačica Madona (65) detaljno je opisala kako se osećala tokom indukovane kome i šta se dogodilo kad je otvorila oči.

Read more ...

Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, bio je astrolog, lekar i alhemičar, ali postao je poznat celom svetu, zahvaljujući svojim proročanstvima. Njegova predviđanja su se ostvarivala, obistinjuju se i dan-danas, sa izuzetnom preciznošću.

Read more ...
Scroll to top