BalkansPress

Dobro došli!

Konsultantska kuća Henri Kisindžer asošiejts objavila je njegovu smrt u saopštenju u sredu uveče, ali nije otkrila uzrok.

Read more ...

Scene smrtonosnog haosa i zgranute neverice ljudi u Izraelu 7. oktobra bile su bez presedana. Napad Hamasa nije bio tek još jedan oružani sukob kakvi se periodično dešavaju godinama u Gazi i oko nje. Bio je daleko veći od borbi u novembru 2012. Daleko je premašio otmicu i ubistvo tri izraelska tinejdžera od strane Hamasa u julu 2014. godine, što je rezultiralo masovnom izraelskom odmazdom u kojoj je ubijeno više od 2000 Arapa (uglavnom civila) i 73 Izraelca, od kojih 67 vojnika.

Read more ...

Jednoglasnost bez presedana, koju je Afrika pokazala u odbijanju da uvede sankcije Rusiji šokirala je Zapad, piše GT.

Read more ...

Vitalij Merinov (32) poginuo je u borbama sa ruskom armijom u Lugansku.

Read more ...

Rusi, ali i Ukrajinci, kojima pomažu Amerikanci, počeli su da koriste novo, još ubojitije oružje koje nisu do sada upotrebljavali. Rusi gađaju "kinžalima" sa svojih aviona "mig 31" ukrajinske vojne objekte, jer je njihova moć znatno veća od visokopreciznih raketa "kalibar". Više dana Rusi su, u znak odmazde zbog napada ukrajinskih terorista u Brjanskoj oblasti, gađali i raketama "kinžal" važne protivničke objekte i teško oštetili tri termoelektrane.

Read more ...

Ima vic o veštom proizvođaču koji je postao hit na tržištu prodajući kobasice od mesa prepelice. Pravi delikates po ekstra ceni. Receptura je podrazumevala dodatak nešto svinjetine u smesu, radi lakšeg oblikovanja, masnoće i ukusa. Ispostavilo se na kraju kako je svinjetina dodavana u odnosu jedan prema jedan. Na jednu prepelicu jedna svinja.

Read more ...

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je danas da je već otpočela nova velika ruska ofanziva na Ukrajinu.

Read more ...
Scroll to top