BalkansPress

Dobro došli!

Dečak-ubica, koji je u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja, počinio je krvavi pir da bi naterao majku da pati, saznao je se iz izvora bliskih istrazi.

Read more ...

Dečak (13) koji je osumnjičen za ubistvo deset osoba u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u sredu 3. maja, nalazi se u totalnoj izolaciji.

Read more ...

Kako saznajemo u terorističkom akrtu u Mladenovcu u noći između četvrtka i petka ubijeno je čak osam ljudi, a trinaestoro je ranjeno.

Read more ...

Jedan dečak je uspeo da izbegne masakr u svojoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" iako je bio na spisku za odstrel koji je napravio dečak Kosta K.

Read more ...

Luka Bojović, koji je sinoć sleteo u Beograd iz Španije, napustio je aerodrom bez obezbeđenja, u pratnji svog advokata Borivoja Borovića.

Read more ...

Marjanovići su imali sasvim dovoljno vremena da se posle ubistva oslobode jakne koju je Zoran nosio.

Read more ...

Bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović otkrila je svoja saznanja o ubistvu pevačice Jelene Marjanović za koje je nedavno, prvostepenom presudom osuđen njen suprug Zoran Marjanović na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora.

Read more ...
Scroll to top