BalkansPress

Dobro došli!

Na području opštine Ljubovija u selu Drlače, zaseoku Radojičići, živi porodica Milene i Milana Radojičića.

Read more ...

I muškarci i žene često sanjaju seks, nekad sa svojim partnerom, ali najčešće s nekim drugim. Ovi snovi retko znače stvarni seks, najbliže tome može da znači da vam nedostaje seks, ali čak i tada ima još neko značenje. Saznajte šta znači kad u snu imate seks s kolegom, slavnom ličnošću, bivšim partnerom ili potpunim strancem.

Read more ...

Stefan Mandel je u Rumuniji od 60-ih kuburio, patio i strahovao pod režimom Nikolaja Čaušeskua kao i milioni drugih Rumuna koji su zaglavili u toj zemlji. Jedna stvar koju je u to režimu dobio danas je direktan razlog njegovog bogatstva.

Read more ...

Kupci ove rakije su tamošnje organik prodavnice koje prodaju proizvode prirodnog porekla, u koje spada i Guldova srpska rakija.

Read more ...

Advokat Oliver Like (46) je Nemac koji godinama živi u Švajcarskoj. On je rođen u protestantskoj porodici, i celog života bio je ateista, ali je doneo odluku da se krsti u beogradskoj crkvi, i pređe u pravoslavlje.

Read more ...

Turska vojska nije ni slutila kakvo ih poniženje čeka kada se 1675. godine odlučila da napadne teritorije koje su kontrolisali Kozaci.

Read more ...
Scroll to top