BalkansPress

Dobro došli!

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski i mađarsko-američki milijarder i filantrop Džordž Soros nisu rođaci. Bez obzira na neutemeljnost ove tvrdnje u činjenicama, kao i demantijima koji su stigli iz Pentagona i Soroseve fondacije, tvrdnja da su oni u bliskom srodstvu širi se i dalje društvenim mrežama.

Read more ...

U modernoj istoriji sveta nema primera da je neka država tako bezočno opljačkana kao što se to dogodilo Srbiji na Kosovu. Uz blagoslov međunarodne zajednice, koja je u potpunosti zanemarila neprikosnoveno pravo svojine kao osnovu savremene civilizacije, oteti su državna i privatna imovina i prirodni resursi vredni stotine milijardi evra.

Read more ...

BEOGRAD - Sumnjičavi roditelji, čije su bebe nestale iz porodilišta u Srbiji, tvrde da su njihovi mališani s iseljeničkim pasošima odvedeni u Švedsku, Dansku, Norvešku, Francusku, Ameriku...

Read more ...

Po noći kada su travnjaci prazni, a ulične svetiljke duž pešačkih staza jedini izvor svetla, Topčiderski park je savršeno mesto za špijunski randevu. Upravo je ovde 1992. godine, dok se bivša Jugoslavija lomila u etničkom nasilju, agent CIA na jednoj od pešačkih staza pružio ruku srpskom obaveštajcu. Jovica Stanišić je imao hladan pogled i zastrašujuću reputaciju.

Read more ...

Jedna od teorija koja se pojavila paralelno sa korona virusom, a proširila se još brže od njega jeste da virus ne postoji, već da "truju vazduh ispuštajući sumnjive materije iz aviona".

Read more ...

Josif Staljin, tokom tridesetih godina, prvo je lišio slobode, a zatim i deportovao na hiljade političkih protivnika na izolovanu lokaciju pod nazivom „Ostrvo Kanibala“.

Read more ...

Bivši šef svemirske divizije izraelske vojske Haim Eshed tvrdi da su Tel Aviv i Vašington kontaktirali „Galaktičku federaciju“ vanzemaljaca i da zejedno vrše eksperimente na ljudima, ali da čovečanstvo još uvek nije spremno za „istinu“ o životu u svemiru.

Read more ...
Scroll to top