BalkansPress

Dobro došli!

Bivši šef svemirske divizije izraelske vojske Haim Eshed tvrdi da su Tel Aviv i Vašington kontaktirali „Galaktičku federaciju“ vanzemaljaca i da zejedno vrše eksperimente na ljudima, ali da čovečanstvo još uvek nije spremno za „istinu“ o životu u svemiru.

Penzionisani general Haim Eshed (87), koji je bio na čelu svemirske jedinice Ministarstva odbrane Izraela gotovo tri decenije, tvrdi da postoji „vanzemaljski savez“.

„Vanzemaljci su tražili da se ne oglašava da su ovde, jer čovečanstvo još nije spremno“, rekao je Eshed za izraelski list „Džudiot ahronot“.

 

Prema njegovim rečima,e američki predsednik Donald Tramp bio je na ivici da to sazna, ali su vanzemaljci u Galaktičkoj federaciji to sprečili porukom: „Sačekajte, prvo pustite da se duhovi smire. Ne žele da imamo masovnu histeriju“.

„Žele da nas prvo učine razumnim. Čekali su do danas da čovečanstvo evoluira i dostigne fazu u kojoj ćemo razumeti šta su svemir i svemirski brodovi“, dodao je on.

Iako je ostalo nejasno šta se tačno promenilo da bi se sprečila tobožnja„ masovna histerija “na koju su vanzemaljci upozorili, Eshed je očigledno osetio da je došlo to vreme dodajući da je ne samo komunicirao sa vanzemaljcima, već da oni održavaju „podzemnu bazu u dubinama Marsa“.

U svojoj najneverovatnijoj tvrdnji, Eshed je rekao da je američka vlada postigla izričit „dogovor“ sa posetiocima iz svemira, prenosi RT.

„Potpisali su ugovor sa nama da ovde zajedno eksperimentišemo“, rekao je ne nudeći detalje o uslovima navodnog međuplanetarnog sporazuma ili prirodi eksperimenta.

Bivši general je dodao da vanzemaljci samo „istražuju“ i nastoje da uvrste čovečanstvo među „pomagače“ u svojoj težnji da „shvate pravila univerzuma“. On tvrdi da, bar za sada, nema razloga za strah od invazije neprijateljska sila, uprkos eksperimentima koji se vrše na ljudima.

Eshed je priznao da bi se njegove tvrdnje, koje je ponudio bez dokaza, mogle činiti neobičnim, ali je rekao da veruje da će ih čovečanstvo postepeno prihvatiti kao istinu, uz pretpostavku da su neki ljudi možda već „videli svetlost“.

„Da sam ovo rekao pre pet godina, bio bih hospitalizovan. Rekli bi da sam poludeo. Danas već razgovaraju drugačije. Nemam šta da izgubim. Dobio sam diplome i nagrade, poštovan sam na univerzitetima u inostranstvu gde se trend, takođe, menja“, rekao je general.

Scroll to top