BalkansPress

Dobro došli!

Neki stručnjaci smatraju da ovakav način odgoja ne utiče nužno pozitivno na decu.

Read more ...

Hiljade blogera redovno deli priče o tome šta im se promenilo u životu otkako su prestali da jedu namirnice koje sadrže brašno. Rezultati su prosto zapanjujući: ten im se prolepšao, težina smanjila, postali su ispunjeni energijom. Ipak, da li je sve to istina?

Read more ...

Srpska pravoslavna crkva obeležava sutra veliki praznik posvećen Vavedenju Presvete Bogorodice.

Read more ...

Tokom posta je izuzetno važno da se redovno obraćamo Gospodu. Inače, post bez odlaska u crkvu i prave i iskrene molitve je isto kao da držite dijetu. Osnovno učenje starca Tadeja jeste da je Bog svuda, i da pomaže svakome:

Read more ...

Pravi post ima dve strane, telesnu i duhovnu. Sastoji se u uzdržavanju od mrsne hrane i preizobilnih jela, ali prvenstveno u uzdržavanju od rđavih misli, želja i dela.

Read more ...

Ovaj recept potiče iz grčkih pravoslavnih manastira i idealan je kao glavno jelo u vreme posta.  Dodajte omiljenu salatu i imate kompletan posni ručak.

Read more ...

Posna predjela u vreme posta i velikih slavskih trpeza su briga koja domaćice svake godine iznova muči: šta spremiti gostima, a da ne bude uvek isti meni za stolom? Ovim fenomenalnim, brzim i lakim receptima uštedećete vaše vreme i trud! U ovih 8 predjela, vrlo ukusnih i jednostavnih za spremanje, svi vaši gosti prosto će uživati.

Read more ...
Scroll to top