BalkansPress

Dobro došli!

Hrvatska književnica poručuje da bi roditelji i profesori trebalo da shvate da su Đoković i Ajnštajn biljke koje niknu jednom u 100 godina.

Read more ...

Ne dopusti da te itko natjera da pomisliš da manje vrijediš ako nemaš novaca, da si beskoristan ako nisi postigao neki veliki uspjeh ili da si naivan ako vjeruješ drugima.

Read more ...

Problemi s hernijom diska počinju znatno ranije nego što se ona manifestuje kao neizdrživ bol.

Read more ...

Pre neki dan pročitah transkript gostovanja građanina Nenada Čanka u emisiji Face to Face, i to samo onih delova u kojima se dotični građanin bavi Srpskom pravoslavnom crkvom.

Read more ...

Velika razlika između uspešnih i neuspešnih ljudi je u tome što uspešni rade sve ono što neuspešni ne žele, objašnjava milijarder i preduzetnik John Paul DeJoria.

Read more ...

Božidar Kljajević, poznati hrvatski etnolog, istoričar, geograf i književnik koji ove godine obeležava četiri decenije izučavanja genealogije i srpskog rodoslovlja, otkriva ko od poznatih Hrvata i Bošnjaka ima srpsko poreklo.

Read more ...

Radmila Živković, jedna je od najcenjenijih srpskih glumica, gostovala je u Jutarnjem programu na Tv Pink. Ona je usred razgovora počela da kritikuje rijaliti program „Elita“ koji se emituje na istoj televiziji.

Read more ...
Scroll to top