BalkansPress

Dobro došli!

U Srbiji je trenutno najezda stršljena čiji ubodi mogu biti kobni, ali malo ko zna da ako se ovaj insekt ubije, bilo to čak i u samoodbrani, preti kazna od 500.000 do dva miliona dinara!

Read more ...

Profesorka engleskog u Matematičkoj gimnaziji Ivana Milošević, koja je u Tampi na Floridi izabrana za najbolju nastavnicu lidera u svijetu, tu prestižnu nagradu u konkurenciji od 5.000 kolega, dobila je zbog uticaja na đake i kolege, a na prijedlog Ambasade SAD.

Read more ...

Saša Ilić iz Kušiljeva (Svilajnac), već 10 godina preko svoje organizacije „Action sociale“ deli besplatne obroke beskućnicima i svima koji nisu u mogućnosti da priušte pristojan obrok.

Read more ...

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se na društvenim mrežama povodom ubistva dvogodišnje Danke Ilić.

Read more ...

Prvi reket sveta Novak Đoković trenutno se nalazi u Monte Karlu gde se sprema za predstojeći Masters, a svim Srbima na današnji dan uputio je neobičnu čestitku.

Read more ...

Otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Srđan se u poslednje vreme retko pojavljuje u javnosti, a njegov najveći uspeh je porodica.

Read more ...

Voditeljka Marija Veljković se rasplakala u poslednjoj emisiji "Novi početak", kada je mladom bračnom paru pokazala tri kuće od kojih treba da izaberu jednu koja će biti njihov dom.

Read more ...
Scroll to top