BalkansPress

Dobro došli!

Nasilje koje se pre nekoliko dana desilo hotelu „Jablanica“ u Bosni i Hercegovini, tačnije u Mostaru, kada je vlasnik objekta pretukao radnicu jer je tražila svoju platu, izazvalo je buru u čitavom rečionu, a sada se javnosti obratio i glumac i voditelj Dragan Marinković Maca.

Read more ...

Jednoglasnost bez presedana, koju je Afrika pokazala u odbijanju da uvede sankcije Rusiji šokirala je Zapad, piše GT.

Read more ...

Srbiji preti najzeda zmija, vest je koja je uznemirila mnoge. Evo šta treba da radite ako se kojim slučajem nađete sa njima "oči u oči".

Read more ...

Španski teniser Karlos Alkaraz pobedio je Novaka Đokovića u finalu Vimbldona (3:2) i tako je ostao prvi na svetu. Đoković je govorio pohvalno o Karlosu, koji je od njega mlađi čak 16 godina, pa je na konferenciji za medije priznao da je apsolutno zasluženo lider na ATP listi: „Dokazao je da je najbolji teniser planete, oko toga nema dileme. Igra fantastičan tenis na svim podlogama i zaslužuje da bude gde sada jeste“, rekao je Đoković.

Read more ...

Nesvakidašnja situacija dogodila se u Mostaru kada je muškarcu onemogućem ulazak u zgradu Federalnog zavoda za penizono i invalidsko osiguranje zbog kratkih pantalona. Ono što je potom uradio ovaj čovek postalo je pravi hit na društvenim mrežama.

Read more ...

Šta se to dešava u Srbiji da iz godine u godinu "proizvodi" najbolje sportiste na svetu? Mnogi se pitaju u čemu je tajna, tek naša zemlja bi sutra ujutru mogla da se pohvali da ima najboljeg tenisera i najboljeg košarkaša na planeti.

Read more ...

Ni Englezi ne vole Novaka Đokovića, ali Endi Dan im je poručio - dok se nadaju porazima srpskog tenisera mogu samo da pogledaju u nebo i pomole se!

Read more ...
Scroll to top