BalkansPress

Dobro došli!

Profesorka engleskog u Matematičkoj gimnaziji Ivana Milošević, koja je u Tampi na Floridi izabrana za najbolju nastavnicu lidera u svijetu, tu prestižnu nagradu u konkurenciji od 5.000 kolega, dobila je zbog uticaja na đake i kolege, a na prijedlog Ambasade SAD.

Read more ...

Bilo je teško zamisliti da Nikola Jokić može da odigra bolju sezonu od prethodnih MVP sezona, ali je on opet ispisao istoriju NBA lige.

Read more ...

Majka bezočno brani sina ubicu i optužuje njenu majku da zna gde je dete čije beživotno telo srpska policija danonoćno traži.

Read more ...

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.

Read more ...

Hrabra mama dala je svoju povređenu devetomesečnu bebu muškarcima kao poslednji čin zaštite nakon što ju je muškarac u Sidneju u tržnom centru napao nožem i usmrtio.

Read more ...

Trogodišnji Aleksandar stradao je u utorak u Oltu kada je na njega pala kapija koju je njegov otac Nikola proveravao. Konstrukcija teška više desetina kilograma usmrtila je dečaka na mestu.

Read more ...

Saša Ilić iz Kušiljeva (Svilajnac), već 10 godina preko svoje organizacije „Action sociale“ deli besplatne obroke beskućnicima i svima koji nisu u mogućnosti da priušte pristojan obrok.

Read more ...
Scroll to top