BalkansPress

Dobro došli!

Smrt je nešto svima zajedničko, istovremeno mistično i banalno, ali i ono što ljude plaši i fascinira. Oni koji su doživeli kliničku smrt znaju šta se dešava kada srce stane, a iskustvo jedne žene koja je ovo doživela je neverovatno.

Ona je ispričala svoj doživljaj nakon što je 15 minuta bila klinički mrtva, a kako tvrdi provela je 5 godina u raju i do detalje se seća šta je sve tamo videla.

 

Dana 6. maja 2001., dr Linda Kramer je otišla u toalet u ranim jutarnjim satima i osećala se kao da će zaspati, ali je zapravo doživela nešto što bi bio daleko više konačan odmor od običnog sna.

Pošto "vreme nije postojalo" kako bismo ga mi percipirali, rekla je da procenjuje protok vremena u zavisnosti od toga koliko je daleko proputovala kroz ovaj svet u kome se sada nalazi. Pretpostavljajući da može da hoda brzinom od oko tri do šest milja na sat u stvarnom životu, koristila je to da beleži vreme dok se kretala po nebu.

Dr Linda je otkrila da može da preuzme bilo koji oblik u ovom domenu i da čak može postati drugi ljudi koje je srela na nebu, a samo mesto je bilo puno upečatljivih vizuelnih prikaza.

 

- Postoji ogroman planinski lanac u pozadini onoga gde god da sam bila. Mogla sam da vidim zgrade sa neboderima. Neboderi u Dubaiju su kao male minijaturne kolibe u poređenju sa ovim. Videla sam jezera, mogla sam da vidim čitavu panoramu. Dakle, ja sam tamo u interakciji sa ljudima, razgovaram sa ljudima, postajem oni, rekla je Linda.

Ako bi poželela da bude negde, skoncetrisala bi se na to da bude tamo i osećala se trenutno transportovanom na to mesto, tako da je bila sposobna da se pojavi na vrhovima planina i drugih lokacija naizgled po volji.

Ona nije jedina

Drugi čovek kaže da je sreo đavola nakon što ga je ubo nožem u srce. Zatim ga je anđeo izvukao iz pakla nakon što se molio prvi put u svom životu dok su se lekari borili da ga spasu na operacionom stolu.

Drugi koji su bili klinički mrtvi neko vreme, i vratili se tvrde da su videli vizije zagrobnog života, pri čemu je jedna žena napisala poruku "stvarno je" i pokazala prema nebu.

(Espreso/Srbija danas/Prenela P.V.)


Scroll to top