BalkansPress

Dobro došli!

Nikola Jokić je danas jedan od najboljih igrača na svetu, ali bio je i on početnik nekada.

Na Olimpijskim igrama 2016. reprezentativci Srbije su ga malo zezali, jer je bio najmlađi u timu, a tome je posvedočio i plejmejker te ekipe Stefan Jović.

 

- Imamo Olimpijske igre gde smo maltretirali Joku. To je onako bilo... Ali ono što smo rekli, Joka je Joka. Njemu ništa nije teško. On dođe onako spontano, znaš kako šeta, kao Balu... Onda dođe Teo i kaže: "Ajde Joko da ideš u Mekdonalds". A mi na petom spratu i sve sa terase vidimo dole.

Ono red, treba da se čeka dva sata. On dođe i kaže: "Nema problema, ko će šta?" I sad ide od jednog do drugog, mi pišemo. Majstor ide dole, em čeka sat vremena, em je natovaren... I svaki drugi dan je to bilo - prisetio se Jović u potkastu sa Lukom i Kuzmom.

Ne verujem da bi to sada smeli, već bi im bilo čast da sede u njegovom društvu, ali vremena se menjaju i Nikola je ovo, verovatno, na pravi način primio, jer zato je on sada najbolji na svetu.

Ko zna, možda zbog ovoga i ne voli da se odazove pozivu za reprezentaciju. Možda je to delovalo i traumatično za njega, Verovatno nije, ali... Samo se nadamo da će selektor Pešić moći da ga ima u timu na Igrama u Parizu.

(sd.rs)


Scroll to top