BalkansPress

Dobro došli!

Jedna švajcarska penzionerka u Srbiji ponašala se krajnje bezobrazno na jednoj pijaci u Srbiji. Piljar joj je žestoko odbrusio i potezom pobrao simpatije mnogih korisnika Tvitera. Naime, korisnica Tvitera podelila je šta je doživela na jednoj srpskoj pijaci, kao i to koliko je penzionerka bila neprijatna, a kako se sve odvijalo, objavila je u svom tvitu.

„Naplati mi ovu gajbu paradajza“, obratila se penzionerka prodavcu.

„Sačekajte, gospođa je na redu“, ljubazno je odgovorio on.

 

„Ja sam švajcarska penzionerka i kupila sam gajbu paradajza“, uzvratila je bahato ona, što je izrevoltiralo prodavca, pa joj je žestoko odbrusio:

„Gospođa plaća porez Srbiji, a godišnje joj prodam 2 prikolice paradajza!“, rekao je prodavac i time spustio na zemlju švajcarsku penzionerku, ali i pobrao simpatije korisnika Tvitera, te su se ređali komentari podrške.

„Pa TO Zmajeeeeee! Moj piljar“, navodi se u njenoj objavi na Tviteru.

Mnogi korisnici Tvitera pohvalili su potez ovog prodavca na pijaci.

„Sigurna sam da gospođa švajcarska penzionerka u Švici uredno čeka red bez pogovora, ali se u Srbiji bahati. Drago mi je kad ih ovako spuste na zemlju, bravo za piljara“, stoji u jednom komentaru.

Neko od Tviteraša primetio je da je penzionerka stekla penziju, ali ne i ljubaznost i kulturu.

„To su oni što su 40 godina živeli tamo kao miševi i nisu smeli da se naslone na pogrešan gelender da im se ne naplati pa sad ovde glume ludilo sa 500 evra penzije i sve im je skupo i svi su neradnici… Preštelovani na zapadne vrednosti odavno“, napisao je neko.

Izvor: kurir.rs

Scroll to top