BalkansPress

Dobro došli!

–Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela svoj život i život našeg deteta.

Rekao je ovo Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke. On danas živi u Nemačkoj, a sa Čičak se upoznao krajem prošle godine, te su za Novu godinu ozvaničili vezu.

–Sve je bilo lepo nekoliko meseci. A onda su počeli ljubomora, ružno ponašanje… Posvađali smo se kada se počela javljati mojoj porodici, prijateljima. Sve sam tolerisao dok nisam saznao da me prevarila. Tada sam čvrsto odlučio da prekinemo vezu – priča Hedžić. Tvrdi da mu se tragično nastradala Čičak javila nekoliko dana nakon svađe i rekla da je trudna.

 

–Odmah sam otišao kod nje. Pričali smo o svemu. Rekao sam joj da se ne brine, da ću biti uz nju i dete. Moji nam nisu dali podršku jer je ranije pravila scene…

Ali, majka mi je rekla da će, šta god odlučim, biti uz mene – naglašava on.

naida

*Foto: Facebook printscreen

Odlučio je, uprkos svemu, da ostanu zajedno zbog deteta. Sve je bilo dobro dok Čičak nije, tvrdi, postavila ultimatum.

–Rekla mi je: “Ili ćeš sada ostati ovde u stanu, sutra me oženiti i više nikako ne ići kući ili smo završili.” Pokušao sam objasniti da ne žurimo, jer ja ne radim. Nije razumela. Zato sam ustao i otišao kući – priča on.

Posle toga, tvrdi, počele su teške i mučne situacije za njega i porodicu, pa je odlučio otići u Nemačku, o čemu je obavestio Naidu.

 

–Rekao sam joj da ne bežim od deteta i odgovornosti, da ću uraditi sve što treba za dete, ali da s njom ne želim imati ništa. Ali, ona je pretila da neću videti dete. Nakon toga se nismo čuli – govori Hedžić. Veruje da se tragedija mogla izbeći.

–Ne bežim od toga da joj je bilo teško što sam je ostavio, ali ne mogu biti s nekim na silu. Najvažnije je da se nisam hteo odreći deteta. Uostalom, ona je oduzela i moje dete – zaključio je Hedžić.

O svemu obavestili policiju

Stradala Čičak poslala je Hedžićevoj sestri fotografiju bombe i nagovestila šta planira. O svemu su, kaže, obavestili policiju.

–Došla je pred našu kuću dvadesetak dana pre samoubistva, navodno da baci bombu. S njom su bila dvojica muškaraca.Sve je prijavljeno u policiji, slike, prepiske. Ali, rekli su nam da su to dečje igre – govori Hedžić za Avaz.

 

(BalkansPress / Izvor: Alo)

Scroll to top