BalkansPress

Dobro došli!

Novak Đoković i Danil Medvedev su priredili istinski spektakl u finalu pariskog mastersa, ali zanimljivih dešavanja vezanih za taj turnir ima i posle njegovog završetka.

Novak Đoković je, podsetimo, u prestonicu Francuske stigao željan i nekih noviih teniskih rekorda, ali i revanša Rusu. Novac mu je, zaista, bio u nekom potpuno nevažnom planu zbog aktuelne teniske situacije, ali...

PROČITAJTE: CEO SVET GLEDAO DIRLJIVU SCENU! Đoković je ovo uradio nakon finala i oduševio sve! (FOTO)

 

Kada se završio pariski masters, u kome je Đoković dočekao "osvetu" (Medvedev ga je  prethodno savladao u finalu Ju-Es opena i prvi put postao grend slem šampion), Nole je posle slavlja sa porodicom i stručnim štabom krenuo dalje.

Međutim, nedugo nakon što je Đoković pobedio Medvedeva u pariskom finalu, stiglo mu je obaveštenje iz "grada svetlosti":

Naime, kako prenosi francuski "Ekip", direktor turnira masters serije u Parizu, Gi Forže, morao je da se povinuje ATP pravilu po kome se nagradni fond uvećava ako poseta na tribinama bude "izuzetno velika".

A baš takva je i bila tokom ovog nadmetanja.

Upravo zbog brojnih navijača koji su pratili mečeve, a i Noletov pohod na rekordnu, 37. masters titulu, Đoković neće dobiti 336.000 evra za prvo mesto u Parizu, već dvostruko više - 672.000.

Scroll to top