BalkansPress

Dobro došli!

Bosanski mediji pišu da je navodno levi bek Mančester sitija posetio iscelitelja u mestu koje su strani mediji označili kao sedište islamista u Bosni i Hercegovini.

Pod oznakom „ekskluzivno“ mediji u BiH doneli su priču o navodnom dolasku Aleksandra Kolarova kod anonimnog hodže u Gornju Maoču. Srpski fudbaler tražio je i dobio pomoć tamošnjeg iscelitelja kako bi se što pre oporavio od povrede članka.

Anonimni sagovornik Avazovog sporta iz Sarajeva otkriva da je po njenu igrač Mančester sitija prvo bio iznenađen ponudom koju je dobio iz Maoče.

 

„U prvom razgovoru on je ostao potpuno šokiran ponudom hodže koji mu je ponudio da pređu u islam. Kolarov je bio zbunjen, ali je ubrzo objasnio da je došao drugim povodom.“

Kolarov je već bio spreman da odustane, ali…

„Kad je već mislio da od posla nema ništa, stao je pred hodžu i pažljivo saslušao uputstva. Seansa je trajala oko 30 minuta, a fudbaler se po završetku osećao znatno bolje. Posebno je poboljšanje osetio po povratku u Mančester i posle odrađenog prvog treninga.“

Izvor lista pokušao je da objasni kako je došlo od izlečenja.

„Oporavio se pomoću molitvi iz verskih knjiga. Iznenađeni su bili i u Srbiji kako se tako brzo vratio u formu posle nezgodne povrede“ – zaključuje bosanski list priču.

Inače, strani mediji su Gornju Maoču označili kao sedište vehabija i radikalnih islamista u Bosni i Hercegovini.

Aleksandar Kolarov dobio je poziv selektora Radovana Ćurčića za dve prijateljske utakmice koje će Srbija odigrati u novembru. Iako je dobio crveni karton na poslednjem meču u kvalifikacijama za EP protiv Portugala, Kolarov će, kao i Nemanja Mitić, biti na spisku igrača.

(Kurir.rs)

FacebookTwitterLinkedin
Pin It

Scroll to top