BalkansPress

Dobro došli!

Francuska tinejdžerka po imenu Tifani preminula je od strujnog udara nakon što joj je mobilni telefon upao u kadu dok se kupala.

Petnaestogodišnja tinejdžerka se kupala u svom domu u Marseju kada se dogodila tragedija u nedelju.

Prema pisanju francuskih medija, smrt devojčice izazvala je "talas žalosti"na društvenim mrežama.

PROČITAJTE: OGORČENI KUPAC OTKRIO KAKO NAS POTKRADAJU U SUPERMARKETU: Pošao sam da izmerim jabuke, stavio na vagu ali tamo nije bila 0!

Prošlog septembra ista sudbina zadesila je Ruskinju Evgeniju Šulatijev, 26-godišnju računovođu koja je umrla na licu mesta kad joj je mobilni telefon koji je punila upao u kadu. Njeno telo pronašla je njena mama Vera.

 

Tragična smrt Evgenije bila je poslednja u nizu sličnih tragedija u zemlji, uključujući desetogodišnju devojčicu koja je u avgustu preminula nakon što je u kadu upao telefon koji je punila.

U junu, 26-godišnja Lilija Novikova doživela je strujni udar u svom kupatilu u Moskvi. Telo Lilije, koju su u Rusiji nazivali "najlepšim igračem pokera", pronađeno je nakon što njeni roditelji nisu mogli da stupe u kontakt sa njom, pa su poslali komšiju da proveri šta se dešava.

mobilni

*FOTO: PROFIMEDIA

PROČITAJTE: Na Bajaginoj ploči iz 1985. našli su KOMPJUTERSKI ZAPIS, dešifrovan je posle 35 godina i evo šta on KRIJE (VIDEO)

Prošlog novembra 13-godišnja devojčica u Amsterdamu doživela je duboke opekotine nakon što ju je udarila struja kada joj j emobilni telefon prikačen na punjač upao u kadu.

Devojka iz Holandije vrisnula je od bola nakon što joj se telefon zapalio u vodi, zbog čega je njena majka potrčala u kupatilo i izvukla je iz vode.

Scroll to top