BalkansPress

Dobro došli!

Ako nedelja počinje pomračenjem, to znači da vas očekuju konkretna promena i ozbiljne promene — pripremite se! U stvari, pomračenje 25. marta će se osećati dosta dugo, jer je povezano sa stvarima naše prošlosti i odnosima koji zahtevaju pažnju.

Važno je shvatiti da se pomračenje u Vagi dešava na čvoru karme prošlosti, što nas oslobađa, što znači da je sve što napusti vaš život već ispunilo svoj sudbonosni zadatak (bilo to brak, poslodavac) – samo treba da prihvatite da je ciklus završen.

   

OVAN

U ponedeljak, 25. marta, nastupiće pomračenje u znaku Vage, koje će vas možda naterati da donesete odluku u vezi ili u nekom od vaših radnih odnosa. Na primer, možete odlučiti da prekinete određenu romansu, partnerstvo ili zatvorite problem u vezi sa grupom ljudi koja se vuče od oktobra 2023. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti pomoć od žene, što može biti u vezi sa dobijanjem kredita, hipotekom ili nekim finansijskim problemom.

U sredu, 27. marta, doći će do opozicije Merkura na 25 stepeni Ovna prema Mesecu u Vagi, što će doneti razgovor sa partnerom o odnosima, kao i dogovorima. Može doći do svađe sa ženom. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će trigonirati sa Venerom, Saturnom i Marsom, što ukazuje na razjašnjenje situacije u vezi sa porodičnim finansijama, ili ćete tajno rešavati neke emotivne probleme u vašoj vezi. To je aspekt krize koji se može uspešno prevazići.U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, stiže trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Možda ćete odlučiti da putujete, ili će vam neka vrsta obuke ili komunikacije sa osobom visokog intelektualnog nivoa omogućiti da napredujete.

BIK

U ponedeljak, 25. marta, nastupiće pomračenje u znaku Vage, koje će vas možda naterati da donesete odluku u vezi sa poslom – da date otkaz ili preuzmete tim sa kojim ste ranije radili. Takođe možete otići na intervju. Pored toga, možda ćete odlučiti da promenite način života zbog nekih zdravstvenih problema. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak zahvaljujući prijatelju ili rođaku koji će rešiti vaše finansijsko pitanje ili jednostavno pomoći savetom.

U sredu, 27. marta, doći će do opozicije Merkura na 25 stepeni Ovna prema Mesecu u Vagi, što će doneti komunikaciju o odnosima sa ženom, a najverovatnije će to biti komunikacija skrivenog tipa, ili ćete se pobrinuti za svoje zdravlje. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu uz Veneru, Saturn i Mars, što ukazuje na razgovor o budućim planovima sa partnerom ili poslodavcem. Uspešna komunikacija sa ženama.

U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Možda ćete se odlučiti na ozbiljan korak u vezi sa rešavanjem finansijske krize u porodici ili ćete biti zauzeti udubljivanjem u pitanja šta vas muči i šta je vreme da napustite iz svog života.

   

BLIZANCI

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje će vam možda doneti vesti o trudnoći, posebno ako vam je to bilo u planovima i aktuelno za vas od oktobra 2023. godine. Pored toga, ovo pomračenje je povezano sa ličnim shvatanjem ljubavi, a pod uticajem pomračenja shvatićete da u vašoj trenutnoj vezi nema ljubavi. Za one koji imaju decu, pomračenje može doneti važan događaj u njihovom životu i neku vrstu dostignuća. U utorak, 26. marta, Venera u sekstilu s Jupiterom bi mogla da donese napredak na društvenim mrežama ili u karijeri, ako je povezana sa internetom. Takođe možete napredovati ka svom cilju zahvaljujući romantičnoj priči (na primer, afera sa kolegom će vam omogućiti da, uz pomoć njegovih veza, unapredite pitanja koja su vam potrebna).

U sredu, 27. marta, Merkur će se suprotstaviti Mesecu u Vagi na 25 stepeni Ovna, donoseći izvesnu neravnotežu između vaših društvenih odnosa i vaše dece. Možda ćete shvatiti da napredovanje zahteva da preispitate svoje ambicije na osnovu zahteva vašeg partnera ili vaših obaveza prema porodici. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu uz Veneru, Saturn i Mars, što ukazuje na napredak u poslu i karijeri. Takođe ćete imati snažno poboljšanje zdravlja zbog uticaja žene.

U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Vi i vaš partner možete napredovati ka svojim budućim planovima.

RAK

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje vam može doneti porodični događaj. Na primer, odlučite da prekinete vezu sa nekim iz porodice ili će se završiti određena priča u vezi sa nekretninama i stanovanjem. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak unutar zajednice istomišljenika. Na primer, imaćete uspešan sastanak sa nekim od svojih prijatelja ili ćete moći da kupite karte za neko putovanje. U sredu, 27. marta, Merkur će se suprotstaviti Mesecu u Vagi na 25 stepeni Ovna, što će doneti izvestan disbalans između vaših planova za karijeru i poslova vaše porodice. Moguća i svađa sa vašim šefom, mužem ili ocem.

U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu uz Veneru, Saturn i Mars, što ukazuje na napredak u pitanjima ljubavi i veza. Moguće je da ćete imati lep izlazak, susret interesovanja ili da će neka žena uticati na vaš pogled na svet. Dobar aspekt promocije ličnog posla i sticanja autoriteta. U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Vaše stanje će se verovatno poboljšati, a vi ćete takođe imati entuzijazam da radite, poboljšate svoj dom i opšti način života.

   

LAV

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje vam može doneti komunikaciju sa nekim od rođaka, ili susret sa ljudima sa kojima ste komunicirali u prošlosti. Osim toga, možda ćete saznati nešto o nekom od svoje braće ili sestara (ujaci, tetke takođe mogu budu uključeni u ovo). U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak u okviru vašeg ličnog projekta, ali kroz komunikaciju sa ženom. Aspekt dobrog razgovora, saveta, komplimenta.

U sredu, 27. marta, doći će do opozicije Merkura na 25 stepeni Ovna prema Mesecu u Vagi, što će doneti neki disbalans u komunikaciji sa osobom iz inostranstva, ili sa osobom koja vam pomaže u obuci ili napredovanju. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu sa Venerom, Saturnom i Marsom, što ukazuje na pomoć žene u vezi sa vašim nekretninama i velikim finansijama. Na primer, odlučite da kupite ili prodate kuću.

U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Verovatno ćete napraviti veliki napredak u ljubavi ili će vaš lični projekat dobiti popularnost. Ako imate decu, onda oni mogu imati srećan i prijatan događaj, neko poboljšanje ili rast.

DEVICA

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje utiče na vaše samopoštovanje. Shvatićete koliko vredite u očima drugih ljudi. Takođe na ovaj dan možete dobiti veliki iznos, ili ćete imati određenu prekretnicu u pogledu vašeg ličnog prihoda. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak u vašem ličnom napredovanju, poboljšavajući životni stil.

U sredu, 27. marta, Merkur će se suprotstaviti Mesecu u Vagi na 25 stepeni Ovna, što će doneti neravnotežu između vašeg novca i finansija vašeg partnera. Može doći i do spora oko toga šta učiniti sa porodičnim kapitalom. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu uz Veneru, Saturn i Mars, što ukazuje na uspešnu komunikaciju sa ženom, što će na kraju poboljšati vaš odnos, a može uticati i na vaš imidž u očima drugih ljudi.

U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Verovatno će biti akcenat na pitanjima porodice, stanovanja, susreta sa rođacima ili nekog događaja koji će unaprediti pitanja transformacije vašeg života. Ako ste hteli da prodate ili kupite kuću, onda će biti napretka u ovom pitanju.

   

VAGA

U ponedeljak, 25. marta, biće Pomračenje u znaku Vage, koje će možda staviti akcenat na vas, ali kroz prizmu odnosa sa drugima. Čini se da razumete da je vreme da promenite sve. Takođe možete odlučiti da napravite važne promene, ali kroz probleme sa zdravljem ili životnim stilom. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak u nekoj ličnoj krizi vezanoj za vaše zdravlje. Na primer, doktorka ili koleginica će vam reći kako da pravilno iskoristite ličnu krizu kao plus ili vam jednostavno pomoći u rešavanju nekog teškog zadatka.

U sredu, 27. marta, doći će do opozicije Merkura na 25 stepeni Ovna prema Mesecu u Vagi, što će doneti svađu ili neku vrstu nesporazuma sa partnerom. Možete odlučiti da ponovo potpišete ugovor ili promenite prethodno dogovorene uslove. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu sa Venerom, Saturnom i Marsom, što ukazuje na napredak u zdravstvenim pitanjima zahvaljujući finansijskoj pomoći žene ili će vas razgovor sa nekom ženom uputiti u pravom smeru u pogledu posla ili načina života. U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Verovatna je uspešna komunikacija sa nekim od rođaka, što će na kraju dovesti do sklapanja sporazuma.

ŠKORPIJA

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje bi vam moglo doneti putovanje. Takođe na ovaj dan možete saznati tajnu ili će se pojaviti činjenice o vezama koje ranije uopšte niste znali. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera mogu vam doneti pomoć u pitanjima vezanim za odnose, a vaš ukupni ljubavni život će se poboljšati. U sredu, 27. marta, Merkur će se suprotstaviti Mesecu u Vagi na 25 stepeni Ovna, što će doneti nesporazume po pitanju posla i razonode. I moraćete da promenite svoju radnu rutinu da biste se na kraju osećali bolje.

U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu sa Venerom, Saturnom i Marsom, što ukazuje na emotivnost u ljubavnim pitanjima. Očigledno ćete imati diskusiju o oblasti odnosa i dobićete pravi savet. U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Verovatno ćete moći značajno da rastete u pogledu zarade, jer ćete razumeti kako pravilno rasporediti vreme i resurse za svoje zdravlje. Pored toga, možda ste generalno dobrog zdravlja zbog poboljšanog kvaliteta života, sna ili ishrane.

   

STRELAC

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje vam može doneti kraj veze sa nekim od prijatelja ili ćete otići negde u velikom društvu. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak u poslu i uopšte u vašem životnom stilu zahvaljujući nekoj ženi u vašem domu. Na primer, vaša majka ili prijatelj će doći i srediti vaše probleme, olakšavajući vam život. U sredu, 27. marta, doći će do opozicije Merkura na 25 stepeni Ovna i Mesecu u Vagi, što će doneti izvestan disbalans između poslova vaše porodice i dece, kao i vaših društvenih zadataka.

U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec će u Škorpiji biti u trigonu sa Venerom, Saturnom i Marsom, što ukazuje na važnu skrivenu komunikaciju sa ženom, što pomoći će da se nosite sa poslovima i problemima kod kuće. U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Možda će vam poboljšanje u ljubavnom životu, izlazak ili nešto u vezi sa decom podići raspoloženje. Ako imate posao, onda će ovih dana doživeti rast.

JARAC

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje bi moglo da vam donese događaj u karijeri. Možda ćete postići neki cilj, ili ćete generalno promeniti svoje ciljeve i planove. Vaš šef može imati velike promene u planovima za vas. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera mogu doneti komunikaciju sa ženom koja će poboljšati vaše raspoloženje ili lični projekat. Moguć aspekt ljubavne prepiske. U sredu, 27. marta, doći će do opozicije Merkura na 25 stepeni Ovna prema Mesecu u Vagi, što će doneti preispitivanje planova za mesto stanovanja i neke ideje vezane za kupovinu doma. Takođe možete doći u sukob oko ambicija u karijeri i u poslovima vaše porodice.

U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu uz Veneru, Saturn i Mars, što ukazuje na napredak na internetu. Takođe na ovaj dan verovatno ćete imati uspešnu komunikaciju sa prijateljima, zabavama i sastancima. U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Verovatno ćete razmišljati o privremenom odlasku u drugu zemlju. Takođe na ovaj dan ćete verovatno razgovarati sa ženom o pitanjima vašeg odnosa sa majkom i porodicom.

   

VODOLIJA

U ponedeljak, 25. marta, biće pomračenje u znaku Vage, koje može da vam donese unapređenje, slavu, uspon, ali zahvaljujući starim vezama ili poslu. Takođe možete ići na putovanje negde gde ste već bili. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak u finansijskim pitanjima u vezi sa stanovanjem ili porodičnim odnosima. Na primer, kontakt sa psihologom će pomoći u rešavanju sukoba u porodici ili će vam neka žena pomoći oko prodaje ili kupovine kuće.

U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu uz Veneru, Saturn i Mars, što ukazuje na napredak u karijeri ili cilju u karijeri kroz finansije i ličnu ušteđevinu. Takođe ovih dana je verovatna pomoć od žene u pitanjima vaših prihoda i štednje. U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Moguć sastanak, putovanje, zabava.

RIBE

U ponedeljak, 25. marta, dogodiće se pomračenje u znaku Vage, koje bi moglo da vam donese transformacioni događaj koji se tiče vaših odnosa. Neko od vaših bližnjih može biti u kriznoj situaciji ili ćete vi biti ta osoba koja oseća da se u vašoj vezi sprema kriza. Za mnoge Ribe ovaj dan može doneti odluku o operaciji. U ovom istom sektoru imamo i lične strahove. U utorak, 26. marta, sekstil Venere i Jupitera može doneti napredak ili neki predlog za odlazak na putovanje, obuku...

U sredu, 27. marta, Merkur će se suprotstaviti Mesecu u Vagi na 25 stepeni Ovna, što će doneti neravnotežu između vašeg novca i porodičnog kapitala. Ili ćete se vi i vaš partner svađati oko toga ko je koliko doprineo porodičnom budžetu. U četvrtak i petak, 28. i 29. marta, Mesec u Škorpiji će biti u trigonu sa Venerom, Saturnom i Marsom, što ukazuje na komunikaciju sa ženom koja strukturira vaše misli i ideje o vama samima. Takođe možete dobiti dobar savet.

U subotu i nedelju, 30. i 31. marta, biće trigon od Meseca u Strelcu do Čvora budućnosti u Ovnu. Vaše finansije će se verovatno poboljšati zahvaljujući dostignućima u karijeri ili pomoći nekog muškarca.

(Stil/Glossy)


Scroll to top