BalkansPress

Dobro došli!

Autor ovog testa je priznati britanski psiholog Pip Vilson. Napravljen je za mlade školskog uzrasta kako bi se proverilo koliko su se adaptirali u školi, nakon prve tri godine.

Vremenom se saznalo da je takođe ovaj test dobar za odrasle. Ovaj test će ti pomoći da razumeš koje je tvoje trenutno emocionalno stanje i šta želiš da imaš i do određene tačke će ti dati uvid u tvoje mesto u društvu.

   

Svaki od ovih čovečuljaka na drvetu ima drugačije društveno stanje i zauzima posebno mesto. Za početak, odredi koji od njih najviše liči na tebe. Posle odaberi čovečuljka na kojeg bi želeo da ličiš.

 

Foto: Printscreen X

Ukoliko si odabrao pozicije 1, 3, 6 ili 7 to te karakteriše kao motivisanu osobu, koja se ne plaši prepreka.

Ako si odabrao 2, 11, 12 ili 19 to znači da si društvena osoba koja uvek želi da pomogne svojim prijateljima.

Odabir broja 4 te definiše kao osobu koja želi da postigne najveći mogući uspeh u životu, bez da mora da se suoči sa previše poteškoća.

Ako je broj 5 bio tvoj izbor, to je sigurno jer si iscrpljen, slab, sa malo snage ili motivacije.

Ukoliko je čovečuljak sa brojem 9 tvoj izbor, ti si jedna vesela osoba koja voli da se zabavlja.

Broj 13 ili 21 - ti si jedna zatvorena osoba koja se uglavnom bori sa unutrašnjim konfliktima. Izbegavaš komunikaciju sa ljudima osim više od onoga što je neophodno.

Broj 8 - voliš da se gubiš u svojim mislima, meditiraš o tvojim stvarima i ploviš u svom unutrašnjem svetu.

   

Ukoliko si izabrao broj 10 ili 15 normalno si prilagođen životu i nalaziš se u prijatnoj situaciji, u skladu sa tvojom unutrašnjosti.

Broj 14 - padaš u emocionalni ambis, najverovatnije proživljavaš neku unutrašnju krizu.

Broj 20 najčešće biraju osobe sa visokim samopoštovanjem. To su prirodni lideri i žele da ljudi slušaju samo njih.

Broj 16 - osećaš se umorno od obaveze da pomažeš drugima, ali takođe je moguće da si video da te broj 17 grli. U tom slučaju moguće je da znaš da okružen pažnjom, što ti se i sviđa.

Broj 18 - prioriteti u tvom životu su dosta uravnoteženi i iako osećaš da tvoja karijera može da bude bolja, osećaš se dobro tu gde jesi, naročito jer si kao u slučaju 17, okružen pažnjom i znaš da budeš prijatelj. Više voliš sigurnost onoga što imaš od onoga što bi mogao da imaš.

(Espreso/Srbijadanas/Prenela D.Č.)


Scroll to top