BalkansPress

Dobro došli!

TV emisija u Ukrajini razbesnela je javnost ispitujući maloletnicu o strašnim detaljima silovanja.

Dvanaestogodišnja devojčica iz Ukrajine sa bebom u naručju, pred kamerama otkriva da joj dete nije napravio komšija, kako je ranije pričala, već jedan od članova porodice koji sedi ispred nje.

 

Ovo je užasna scena koja se odigrala u rijalitiju “Tiče se svih” kada je mala Tanja iz Lavova na zapadu zemlje suočena sa rezultatima DNK testa koji je potvrdio da osamnaestogodišnji sused.

Iako je priznao odnose sa njom, nije otac deteta, posle čega je sumnja pala na očuha i dvojicu braće, prenosi Daily Mail.

Tanju su u prethodnom gostovanju emisiji, pred publikom, poput inkvizicije propitivali o detaljima pakla kroz koji je prošla kada je imala 11 godina, dok ju je njena majka ohrabrivala da odgovori na svako pitanje. Ona je u tom trenutku i dalje bila trudna.

Kada se sledeći put pojavila pred kamerama povela je svoju bebu staru pet nedelja.

- Ne želim da pričam zato što je ta osoba u ovom studiju – rekla je devojčica dok je prolazila ispred očuha u tridesetim, i dvojice braće od po 15 i 17 godina.

Ovaj program je razbesneo i gledaoce i kontrolna tela, dok su se i psiholozi oglasili povodom ovog slučaja.

- Ova devojčica je prosto uplašena, a sada i deprimirana – rekla je psiholog Vlada Berezjanskaja, koja je pregledala pre emisije.

 

Kritičari su rijaliti proglasili bolesnim, a postavljaju se pitanja od ugrožavanja privatnosti maloletnice, preko uloge Tanjine majke, pa sve do krivične odgovornosti svih umešanih u silovanja.

- Ovo je ogavno srednjevekovno mučenje devojčice koja nije kriva – jasan je bio jedan od gledalaca.

Policija se zainteresovala za ovaj slučaj i trenutno istražuje ko je silovao maloletnicu, ali nije bilo reči o ukidanju sledeće epizode u kojoj bi, po najavama producenata, pred kamerama trebalo da se otkrije istina.

(BalkansPress / Novosti.rs)

Scroll to top