BalkansPress

Dobro došli!

Andrej Gorbatjuk (26) uhapšen je zbog sumnje da je ubio tatu majstora Tatjanu Podvašeckaju (27), čiji je bio dugogodišnji klijent, a koja je pronađena s ugriznim ranama na vratu.

Ukrajinska policija je uhapsila Gorbatjuka, na čijoj je poternici pisalo da ima dugačke očnjake, oči poput demona i male rogove na čelu.

"Vampir" se trenutno nalazi u pritvoru zbog istrage u kojoj je glavni osumnjičeni za ubistvo poznate umetnice.

 

Podvašeckaja je pronađena mrtva u lokvi krvi u svom stanu u ukrajinskom gradu Ternopilu, telo je bilo prekriveno ubodnim ranama i ugrizima na vratu, javlja Daily Mirror.

Gorbatjukov demonski "make-over" uključuje i raspolovljeni jezik, zašiljene uši i šiljke na vratu, a oči mu je u crno tetovirala upravo ubijena Tatjana, koja je pre odluke o bavljenju tetoviranjem bila specijalista ginekologije.

Gorbatjukova majka Natalia potvrdila je lokalnim medijima da je njen sin pritvoren. Takođe, izjavila je da je u noći Tatjaninog ubistva njen sin došao kući i priznao joj ubistvo, nakon čega se preobukao, uzeo nekoliko stotina dolara i otišao.

 

Majka: Od zgodnog momka postao je nakaza

Sve troje su 2014. gostovali na jednoj televizijskoj emisiji u kojoj se Natalia javno odrekla sina zbog promene njegovog izgleda.

-Od zgodnog momka postao je nakaza. Učinila sam sve što sam mogla, išla psiholozima, psihijatrima. Kada je bio dete bio je tih, miran, introvertiran, nikada nisam imala problema s njim - kazala je majka.

Gorbatjuk je tada komentarisao da se više sviđa samom sebi sa crnim očima, i da je od detinjstva želeo da promeni svoj izgled.

-Nemam mnogo interesa u životu - priznao je tada.

(BalkansPress / Izvor: Mirror)

Scroll to top