BalkansPress

Dobro došli!

Iranska Instagram zvezda poznata po postovima koji su pokazivali da je otišla do krajnjih granica kako bi izgledala kao da je američka glumica Anđelina Džoli, sada je uhapšena.

Sahar Tabar uhapšena je zbog zločina koji uključuju bogohuljenje i podsticanje nasilja, javila je novinska agencija Tasnim.

PROČITAJTE: Neodgovoran vozač džipa iz Šapca dobio je MORBIDNO PISMO: Ako si mu uzeo mesto, UZMI I NJEGOVU BOLEST

Tabar je prošle godine napunila međunarodne naslove kada su njene fotografije postale viralne. Iako se šuškalo da je imala 50 plastičnih operacija, većina slika u njenim postovima bila je uveliko izmenjena u Fotošopu.

Privukla je globalnu pažnju medija slikama i video zapisima u kojima podseća na ono što je opisano kao zombi verzija Anđeline Džoli, izveštava BBC-jev analitičar za Bliski Istok Sebastian Ašer.

 

Sa ispijenim obrazima i karikaturiranim uskim nosom, ona je izazvala zabrinutost zbog desetina kozmetičkih operacija za koje je rekla da je uradila da bi ličila na američku zvezdu.

*Foto: Instagram / printscreen

Ali nakon što je očarala i zastrašila svoju sve veću publiku na Instagramu, ona je takođe nagovestila da se veliki deo njenog izgleda svodio na šminkanje i digitalno uređivanje - ustvari sebe je pretvorila u svojevrsnu umetničku instalaciju.

(BalkansPress / Izvor: Espreso.rs)

   

Scroll to top