BalkansPress

Dobro došli!

Dragiša Grozdić je jedan od najpopularnijih Jutjubera današnjice, a uprkos tome što je odrastao u Americi, on i dalje nije zaboravio svoje srpsko poreklo.

Upravo zato, Dragiša svakog ponedeljka objavljuje video klipove na svom kanalu, na kojem uči svoje obožavatelje srpski jezik. O njegovoj popularnosti govore video snimci sa milionskim posetama, a njegov kanal na redovnoj bazi posećuje skoro 400.000 ljudi.

 

 

 

U cilju što bolje promocije naše zemlje, Dragiša je snimio i video klip u kojem preporučuje pet najboljih i najlepših mesta u Srbiji koje bi mogli da posetite.

Kalemegdan (Kališ brate!)

Dražen Kalemegdan naziva starom tvrđavom koja odoleva vremenu. "Ovde imaš klupe super za penzionere i lep pogled u pi*ku materinu", savetuje jutjuber.

Skadarlija ( Ćevapi i mjuza)

"Obavezno da prošetate i Skadarskom ulicom! Ovde imaš ćevape, muzicu da te boli k**ac samo da uživaš i gledaš žene"

Novi Sad (Žene su dobre ribe!)

"Želite da posetite i Novi Sad. Prvenstveno zato što je blizu Beograda, a žene su vrućee."

Kruševac ( Čarapari i mangupi)

"Kruševac je bivša prestonica Srbije, a danas se koristi za snimanje filmova. Kruševac ti je brate mangupski grad, pun čarapara.

Smederevo (Smrdi  pa ćete želeti kući!)

Kao poslednju stanicu u Srbiji, Dražen navodi Smederevo. "Ovo mesto posetite poslednje, isključivo zbog toga što smrdi, pa vam neće biti žao da odete kući"

Pogledajte video sa njegovim preporukama:

 

 

(Izvor: 24sata.rs)

 

FacebookTwitterLinkedin

Pin It

 

 

 

Scroll to top