BalkansPress

Dobro došli!

Jedna emisija na "RTRS" pre nekoliko godina privukla je veliku pažnju zbog gostovanja monaha koji nije imao dlake na jeziku, već je surovo isprozivao žene, ali i muškarce. Sa druge stane, imao je samo reči hvale za devojke muslimanske veroispovesti.

- To je posebna priča, kako treba izgledati, kako se treba kretati ulicama, neki put se tako mi hrišćani "sprdamo", vidi ove muslimanke zabradile se, šta izigravaju, ali onda shvatim, te iste devojke spašavaju svoje društvo svojom čednošću i moralom, rekao je monah.

On je takođe dodao da Nemci ne mogu ništa Turcima u Nemačkoj, jer su ovi sačuvali svoje žene, koje su sačuvale svoj moral.

- Pogledajte hrišćanke, devojke po Beogradu, Podgorici, to su sve izbušene, istetovirane, pocepane, vrište "uzmi me za ruku i vodi me gde hoćeš". U pupku imaju pirsing, sve im se vidi, nose tesne farmerke, a te mučenice ništa ne znaju. Ja sam muškarac, ja nisam anđeo, ali mi je mnogo privlačnije da vidim devojku u haljini da malo zamišljam, da me zaintrigira, objasnio je monah i dodao:

 

- A ove druge će privući iste takve, one koji neće biti dobri muževi, očevi. Ovde je zavladala usamljenost u smislu "nema Boga". Jedan čovek koji nosi harizmu, on će svojom ličnošu da pleni, a prazni će praviti cirkus, to je jedna velika nesreća, treba raditi na ličnosti ne na spoljašnosti, završava on.

Pogledajte video:

(BalkansPress / Espresso)

Scroll to top