BalkansPress

Dobro došli!

Džejn Taper (48) smatrala je da njen muž u pabu provodi previše vremena.

PROČITAJTE: Najbolji restoran na svetu vodi Srbin Ljuba, izbeglica iz Sarajeva: Ronaldo jede šta mu stavim na sto, nema izvoljevanja

Ponekad nema ništa bolje nego dugačak, naporan dan, okončati u kafani, ćaskajući sa drugarima, s hladnim pivom u ruci. Neki su pak, previše puta ostali predugo, s kojim pićem previše. Tako i Britanac Pol Taper, inženjer iz Devona. Oduvek je voleo da odlazi u lokalnu kafanu, ali je njegova supruga Džejn (48) smatrala je da tamo provodi previše vremena pa mu je pab izgradila u dvorištu porodične kuće. Nazvala ga je "The Doghouse Inn".

 

Otkrila je i koliko ju je to koštalo. Najskuplje je bilo izravnati dvorište i to je stajalo 15.000 funti, a početna gradnja kabine koštala je oko 2.700 funti.

- Što se tiče uređenja, pokušala sam to da uradim što jeftinije koristeći se društvenim mrežama i preprodavcima - rekla je i dodala da nije mogla da odoli pa je nabavila i crkvenu klupu za sedenje i igricu Spejs invejders za još 650 funti, kako bi pab izgledao autentično.

*Foto: Caters News/Profimedia

Ušteda na alkoholu

Vlastitim pabom nije oduševljen samo Džejnin suprug, već i deca - Tom (31), Loren (24) i Džek (26), koji kažu da će dugoročno uštedeti novac na alkoholu jer će se družiti u  sopstvenom pubu.

- I Pol će dovoditi svoje društvo. Čini se da ćemo uvek biti zauzeti - rekla je Džejn i dodala da i dalje sitnicama ukrašava pab, kada naiđe na nešto zgodno. - Volim da boravim tamo i s veseljem bih mnoge noći provodila u našem pabu - zaključila je Džejn.

 Ova majka troje dece i medicinska sestra po struci, osim što voli da vidi supruga bliže kući, kaže da će u vlastitom pabu organizovati i zabave za prijatelje i porodicu.

- Moj suprug Pol je oduvek voleo svako malo da skokne u lokalnu kafanu i nikako nisam mogla da ga zadržim kod kuće. I tako, razmišljala sam i došla do ideje da sagradim vlastitu kafanu u dvorištu. Kada me pitaju gde mi je suprug, kažem im "u kućici za pse" (Što je izraz koji se koristi za nekog ko nije bio dobar ili je u kazni) - ispričala je.

(BalkansPress / Izvor: Telegraf.rs / Mirror)

Scroll to top