BalkansPress

Dobro došli!

I muškarci i žene često sanjaju seks, nekad sa svojim partnerom, ali najčešće s nekim drugim. Ovi snovi retko znače stvarni seks, najbliže tome može da znači da vam nedostaje seks, ali čak i tada ima još neko značenje. Saznajte šta znači kad u snu imate seks s kolegom, slavnom ličnošću, bivšim partnerom ili potpunim strancem.

Bivši partner

Ovi snovi mogu biti uznemirujući, ali nema previše razloga za brigu. To ne znači da ćete zaista ponovo uleteti u krevet bivšem partneru, već govori o tome da vas nešto muči ili vam nešto fali, a vaš bivši ili bivša, simbolizuje to nešto. Ako je bivši bio dobar prema vama, nedostaje vam sigurnost. Ako je bivši od pre mnogo godina, onda vam je potrebno da se setite nečega iz prošlosti ili treba da rešite neki problem koji već dugo vučete.

 

Kolega s posla

Ovo su veoma interesantni snovi koji se najčešće dešavaju. Nekad mogu biti prijatni, ako zaista priželjkujete seks s tom osobom i onda je stvar jasna, ali često se dešava da sanjate baš osobu koja vas odbija ili je neprijateljski nastrojena prema vama. Ako je osoba koju sanjate vama nadređena, to znači da imate ambicije da napredujete u tom poslu. Ako je to neprijateljski nastrojena ili vama odbojna osoba, onda to znači da vam je posao u tom periodu stresan i da ste previše opterećeni poslom, a može biti i znak da treba da promenite posao. Ako ste u dugoj vezi i u snu tokom seksa s kolegom mislite na svog partnera ili se on odnekud pojavi besan, to znači da vašem partneru smeta što se bavite tim poslom ili da bi voleo da radite nešto drugo. 

Slavna ličnost

Mnogi sanjaju da vode ljubav sa slavim ličnostima, a te snove češće imaju žene. Ti snovi su rezultat želje za ispunjenjem fantazija. Ako sanjate seks sa romantičnim muzičarom, onda bi to mogao biti znak da čekate da takva osoba uđe u vaš život ili da želite više romantike u vašoj postojećoj vezi. Takođe, možda želite da budete deo glamuroznog sveta osobe koju sanjate.

 

Osoba istog pola

Ne paničite ako ste sanjali seks sa osobom istog pola. To ne znači na ste promenili seksualnu orijentaciju, nego želju za više razumevanja u vašoj vezi. Smatrate da partner treba da bude osećajniji i pažljiviji prema vama. 

Stranac

Vođenje ljubavi s nepoznatom osobom u snu, može predstavljati vašu želju za misterioznošću i neizvesnošću. Ovi snovi su važni ako ste zapostavili svoj seksualni život i predstavljaju podsvesnu želju da se izađe iz rutine i monotonije, posebno ako sanjate ljubavni trougao ili neku grupnu varijantu. 

Scroll to top