BalkansPress

Dobro došli!

Nije ni sanjala da će joj ovaj Božić biti poseban posle svega što je preživela ove godine, a onda joj je stigao poklon od najbogatijeg čoveka na svetu.

Žena iz Mičigena imala je ove godine veoma poseban Božić, jer se ispostavilo da je njen tajni Deda Mraz bio zapravo Bil Gejts.

PROČITAJTE: Stigao vas je zimski umor i ujutru teško ustajete? Ovo je najbolji lek...

Nakon što je nekoliko godina učestvovala u izvlačenju tajnog Deda Mraza na Reditu, Šelbi iz Detroita se ove godine osmehnula sreća i izvukao ju je niko drugi do najbogatiji čovek na svetu.

Ona je svoj poklon od milijardera dobila malo ranije, 17. decembra, i odmah se iznenadila kad je videla koliki je. Ispostavilo se da je paket težak 37 kilograma.

 

On je bio pun poklona koji su kupljeni ciljano za Šelbi, a kad ga je otpakovala, snimila je video i pokazala šta je sve dobila.

Posle teške godine za nju, u kojoj je nekoliko dana pred venčanje ostala bez majke, ovaj poklon došao joj je u pravom trenutku.

- Bil Gejts, ti si blagoslov. Ova godina je bila burna za mene - u martu mi je umrla majka, potpuno neočekivano, samo 10 dana pre mog venčanja - napisala je ona na Reditu nakon otvaranja poklona.

EVO ŠTA SE NALAZILO U PAKETU:

- Kolekcija knjiga objavljenih 2019. godine koje preporučuje Bil Gejts,

- Kapa Deda Mraza u stilu Harija Potera,

- Minđuše Hilijan Šild, nadahnute video-igricom "Legenda o Zeldi",

- Ručno izrađen pokrivač s temom iz "Legende o Zeldi",

 

- Viseća ležaljka s mrežicom koja štiti od komaraca,

- Slatkiši - čokolada s bademom, čokolada s mentom i čokoladne žele bombone,

- Sedam paketa Oreo kolača,

- Igračke za njenu mačku,

- Logička igra sa mačkama,

- Osam knjiga tvrdog poveza,

- Kopija rukopisa "Velikog Getsbija",

- Sveća u koju je ručno urezan odlomak iz "Velikog Getsbija",

- Dva kompleta Lego kockica za odrasle, jedan zasnovan na dvorcu Hogvorts iz "Harija Potera", a drugi na R2D2 iz "Ratova zvezda",

- Kolekcija stvari inspiriranih serijom "Tvin Piks", uključujući trenerku, jaknu koju je nosila članica glumačke postave, knjigu reditelja Džonatana Sangera i više scenarija iz druge sezone serije.

(BalkansPress / Izvor: Novosti, Telegraf)

Scroll to top