BalkansPress

Dobro došli!

Kako je istakla, razmišlja da potraži pomoć, ali ne može da se odupre nagonu da proba da odvede u krevet svakog muškarca na kog naiđe.

Milica iz Stepojevca otvorila je dušu 2022. godine i podelila ispovest u kojoj je otkrila kako je razvila jedan oblik zavisnosti koji joj je potpuno promenio život. Njenu priču vam prenosimo u celosti.

Moja zavisnost od seksa započela je kada sam otkrila kutiju punu pornografskih filmova. Slike golih žena sa bujnim poprsjem pred kojima su muškarci klečali poput poslušnih kuca uzbudile su me na način na koji crtaći nikada nisu mogli. Želela sam da budem jedna od tih žena, a zatim sam počela sve da seksualizujem.

 

Prvog dečka sam imala sa 14 godina i moja seksualna zavisnost je poprimila novu, fizičku formu. Vaćarili smo se ispod ćebeta, a takođe sam pokušavala da mu pružam oralno zadovoljstvo kao one žene iz časopisa.

Osećala sam kao da sam pronašla svoju dužnost. Bila sam kao one devojke iz časopisa sa velikim grudima. Napokon sam imala dečka pod svojim nogama, a seks ga je držao potčinjenim. Naučila sam da je seks isto što i ljubav, i dok god sam spremna da ga dajem, nikada neću biti sama.

A nisam želela da budem sama. Sa 16 godina sam počela da se zabavljam sa novim, starijim dečkom iz kraja. Sa njim sam izgubila nevinost dok su moji bili na pijaci.

 

*Foto: Ilustracija, Freepik/Freepik, E-stock/Dusan Milenkovic

Cela naša veza bila je veoma seksualna i svoju dužnost sam ispunjavala i onda kada mi uopšte nije bilo do seksa jer mi je tada trebao najviše. Ako mu ne bih dala, verovala sam da će me napustiti i da ću ostati sama.

Nakon što me je sa 18 godina silovao bivši dečko, počela sam da se gubim. Tražila sam seks gde god sam mogla. Tražila sam kontrolu koju sam izgubila tokom silovanja.

Birala sam muškarce koje su bili slični mom silovatelju – emotivno udaljene i napaljene i spavala sam sa njima kako bih se osetila vrednom. Trauma me je vezala za njega. Čak sam imala seks i sa njegovim najboljim prijateljem kako bih ga učinila ljubomornim.

 

Seks više nije imao veze sa ljubavlju – postao je borba koju sam morala da dobijem. Kako je lista muškaraca sa kojima sam imala seks rasla, tako je rasla i moja zavisnost. Hvatala sam se za znojava ramena, vreli uzdasi dopirali su do mojih ušiju, polako sam počinjala da se pitam šta je svrha svega.

Sve ovo je učinilo da se osećam depresivno i otuđeno. Jedino sam se viđala sa muškarcima koji su dolazili na seks.

Moja želja za seksom samo je rasla. Kada bi mi bilo dosadno, odlazila sam na internet. U svom nastojanju da pobedim svog silovatelja, ponovo sam naletela na muškarca koji me je davio i iskoristio.

*Foto: INSADCO Photography/INSADCO Photography/Profimedia

Nakon ovog incidenta sestra je odlučila da se iseli iz stana jer se nije osećala bezbedno pored svih tih muškaraca koji su stalno dolazili.

U svoje seksualne avanture uvlačila sam sve muškarce, one oženjene, razvedene, mlade, stare, lepe i ružne. To se očigledno nije svidelo ženama onih oženjenih. Vrlo brzo se celo mesto diglo protiv mene i morala sam da se preselim. Sada sam u novom gradu.

Razmišljam da potražim pomoć, ali ne mogu da se otmem nagonu da probam da odvedem u krevet svakog muškarca na kog naiđem na ovoj novoj i svežoj teritoriji.

Znam da mi je očajnički potrebna prava veza, ljubav i poštovanje i da su to sve super stvari, ali sve dok ne povratim svoju moć, neću prestati da spavam sa muškarcima.

Scroll to top