BalkansPress

Dobro došli!

Amanda Levis (35) iz SAD osuđena je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistvaćerke, a na suđenju je jedini svedok protiv nje bio njen sedmogodišnji maloletni sin A. J. On je sa samo sedam godina svedočio na sudu i rekao kako je majka utopila njegovu sestru!

Na sudu su tražili od dečaka da opiše svoje crteže, a on je rekao“Ovo je moja mama. Ovako ubija moju sestru”. Kada ga je advokat upitao kako je Amanda to uradila, on je dodao: “Stavila joj je ruku na lice”.

Rekao je i da je to što je video bilo strašno.

PROČITAJTE: Ako želiš da ti dete bude zdravo i srećno, ponašaj se kao siromah: Neobičan savet pedijatra!

 

Dečak prvo nije prepoznao majku, kada su se sreli na sudu. Nakon što je shvatio da se Amanda nalazi ispred njega u sudnici, počeo je plače.

Na sudu je svedočila i Amandina majka koja je rekla kako je njena ćerka očigledno izgubila živce sa Adrijanom, koja je, inače, bolovala od poremećaja hiperaktivnosti i deficita pažnje.

Amandin advokat tvrdi da je ona nevina i da je celi slučaj loše vođen. Tvrdi da je to prava katastrofa i da je zbog njega hteo da napusti svoju profesiju.

STRAŠAN SLUČAJ: Dječak nacrtao crtež zbog kojeg je njegova mama dobila  kaznu doživotnog zatvora!

Iako je osuđena za ubistvo, njegova majka je tvrdila da je neko nagovorio dečaka da da ovakav iskaz dok je advokat ubeđen da je njegova klijentkinja nevina.

Jedna od teorija je glasila da je Amandin očuh dao Ej Džeju instrukcije i naložio mu šta da kaže policiji. Nikada nije krio da nije voleo Amandu i da nije sa njom bio u naročito dobrim odnosima, a baš u vreme Adrijanine smrti, razvodio se od njene majke.

 

Iako se i dečakov iskaz menjao nekoliko puta, Amanda je osuđena na doživotni zatvor za prvostepeno ubistvo jer je bilo još svedoka koji su potvrdili da nije imala dobar odnos sa devojčicom koja je patila od određenih poremećaja u ponašanju.

Ovaj slučaj i danas privlaći pažnju medija u SAD jer i dalje postoje oni koji sumnjaju u dečakovo svedočenje i Amandinu krivicu.

Pogledajte video:

Scroll to top