BalkansPress

Dobro došli!

BEOGRAD – Kad je moja ćerka Mija imala tri i po godine, otkrili su joj benigni tumor hipofize. Bilo je strašno.

Ovako je svoju dirljivu ispovest započela Marija Rašić (28) iz Batajnice, majka divnih devojčica Mije (5) i Helene (2).

– Hitno su joj urađene dve operacije, posle kojih i 29 zračenja, ali tumor je nastavio da raste. Ona je bila malaksala, nemoćna, a noću je kroz plač molila: „Mama, pomozi mi, sve me boli.“ Sasvim slučajno, prošle godine preporučeno nam je da koristimo ulje od kanabisa. To je bio naš spas i početak njenog izlečenja.

Zahvaljujući ulju od kanabisa, Miju smo zatekli na nogama, energičnu i pričljivu, kao da nije preživela dve teške operacije. Iako je mala, vrlo dobro zna šta joj je pomoglo.

– Mama mi svako veče daje kanabis, pa onda lek. Ako zaboravi, ja je podsetim. Više nisam bolesna, a kad sam bila, stavljali su mi infuziju, ovde na ruku, vidite – čavrljala je hrabra devojčica, kojoj se tumor povukao nakon što je počela da koristi kanabisovo ulje.

 

 

 

Marija je oduševljena rezultatima i planira da ulje daje Miji sve dok joj tumor potpuno ne nestane.

– Presrećni smo. Kanabis nam je izlečio dete. Prvog meseca imala je nuspojave jer joj se čistio organizam. Povraćala je, imala dijareju, bolela ju je glava, stalno joj se spavalo, ali to smo i očekivali jer je to period navikavanja i detoksikacije. Posle je sve krenulo nabolje. Sredili su joj se hormoni, vid joj se poboljšao za čak 30 odsto, prestala je da otiče, nestao joj je ekcem, a tumor se smanjio za jedan i po centimetar. I to za samo četiri meseca – priča Marija i posebno zahvaljuje doktorki Danici Grujičić iz KCS, koja je operisala Miju.

Posle svog neverovatnog iskustva, ona podržava legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe.

– Iz sveg srca podržavam legalizaciju kanabisa. I drugim roditeljima koji imaju bolesnu decu preporučujem da pokušaju lečenje ovim uljem, jer je nama to donelo fantastične rezultate.

Činjenice
PRIMENA KANABISA

Od kanabisa se može napraviti više od 20.000 proizvoda

Medicinsko korišćenje kanabisa dozvoljeno je u više od 10 država EU, 22 zemlje u SAD, Kanadi, Urugvaju, Australiji

Seme konoplje je izvor ulja, koje sadrži minerale, proteine i dijetalna vlakna, gama-linolnu kiselinu (GLA), vrlo retku supstancu koja se nalazi još jedino u majčinom mleku, izvor omega-3 i omega-6 masnih kiselina, vitamina A, B1, B2, B6, C, D i E

Pomaže kod: malignih bolesti, Parkinsonove bolesti, epilepsije, side, reumatizma, artritisa, dijabetesa…

(Kurir)

 

 

 

Scroll to top