BalkansPress

Dobro došli!

Da li biste i vi postupili ovako?

Da li ste nekad  doživeli tu agoniju, da se vaš muž nesvesno zaljubi u drugu ženu? Deluje ležarno, ali stalno vam priča o njoj. Priča se uvek vrti oko događaja vezanih za tu ženu. Dok se vama život pretvara u košmar, muka vam je od te priče, a on i dalje blaženo nesvesno zuri u daljinu ne primećujući da je zaljubljen u drugu ženu.

Beznadežna ljubav prema drugom

Postavlja se pitanje: zašto je nekome potrebno da voli beznadežno nekoga? Vi padate u zamku i osećate sažaljenje prema čoveku koga volite jer je zaljubljen u nekog ko od njega pravi budalu.

 

Žao ti je da ga neko toliko ponižava i ignoriše. Pokušavate da mu stavite do znanja da pravi budalu od sebe takvim ponašanjem, da biste na kraju završili u eksplozivnojsvađi sa mužem koji postaje agresivan kada ga suočite sa istinom.

Vi ste na neki način započeli tabu temu. Da ste ćutali o tome, ništa se desilo ne bi.

Ali da li vredi i dalje igrati ulogu u ovom pozorištu apsurda? On negira svoju zaljubljenost. Ta druga žena ga "vuče" za nos. Vi osećate duboku izdaju od svog partnera, koji vas ubeđuje da se ništa ne dešava i da ste sve izmislili.

Savet psihologa je da iz ove situacije bežite glavom bez obzira, jer čovek se ne menja tek tako. Ljubav vašeg muža prema drugoj ženi ne može nestati preko noći.

Zašto da živite u tom nezdravom odnosu? Zašto da patite i gledate kako vas ne voli neko koga vi obožavate?

Stoga, ako vidite da se vaš muž zaljubio u drugu ženu, idite od njega - jer ako ga ostavite patićete tada, a ako ostanete sa njim patićete ceo život!

(BalkansPress / Izvor: Stil.kurir.rs)

Scroll to top