BalkansPress

Dobro došli!

U pitanju osetljiva tema, gde je ugroženo dostojanstvo obe strane.

Lider radikala Vojislav Šešelj gostovao je na TV Happy gde je bilo reči o aktuelnoj temi silovanja glumice Danijele Štajnfeld.

PROČITAJTE: Lečić PROŠAO POLIGRAF? Ovo pitanje je bilo ključno

Lider radikala se pita zašto američki mediji intenzivno izvešavaju o aferi Lečića.

– Želim da se ustanovi istina, ne želim da učestvujem u hajci, iako mi je on politički neprijatelj. Postoji veoma veliki problem da se to dokaže posle 9 godina. Ovde ne treba navijati ni za jednu stranu.

 

– Našao sam da se oglasio bivši ljubavnik glumice Danijele Štajnfeld, on potvrđuje njenu verziju, on je agent američkih službi, član Međunarodnog instituta za istraživanja. Lečić se zbog nečega zamerio Amerikancima, pa žele da mu skinu glavu. Sumnjivo je što “Njujork tajms” izveštava iz dana u dan, šta tu može biti toliko interesatno za njih.

PROČITAJTE: ŠTA VI MISLITE O TOME? Reakcije Laneta Gutovića i Eve Ras na optužbe Danijele Štajnfeld da ju je Lečić silovao

– Mislim da su ovo naručile američke službe, sada je čudno što su mu zabranili da igra predstave, to niko ne sme da uradi, još proces nije ni počeo, a ova suspenzija koju su izglasali, je protivzakonita. To su sad sukobi među glumcima, veliki srpski glumci su stali na njegovu stranu. U svakom slučaju, treba sud sa punom ozbiljnošću to da razmotri, ali sumnjam da će ga osuditi, koji dokaz bi mogao da se dostavi – pitao se Šešelj.

Muamer Zukorlić je u Jutarnjem programu na Hepiju rekao da je u pitanju osetljiva tema, gde je ugroženo dostojanstvo obe strane, zauzimanje stava je neodgovoran odnos prema jednom od dva dostojanstva, dodajući da se ne slaže sa rigidnim stavovima, ali ih razume.

Scroll to top