BalkansPress

Dobro došli!

Branimir Nestorović ispričao je kako je lečio Novaka Đokovića.

Doktor Branimir Nestorović obeležio je sa svojom listom "Mi, glas iz naroda" izbore u Srbiji, a ono što mnogi ne znaju jeste da je on lečio Novaka Đokovića. O tome je pričao tokom pandemije koronavirusa i ispričao je kako je pomogao najboljem teniseru svih vremena sa zdravstvenim problemima.

"Istina je, Novak je bio moj pacijent na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj u Beogradu. Imao je tada oko 10 godina. Dve godine dolazio je kod mene, ljudi su ga gledali kako trenira i rekli su mi da ima jedan mali, neviđeno talentovan, ali da ima zdravstvene probleme. Ne mogu da vam otkrivam iz etičkih razloga, ali je tačno da sam ga lečio", rekao je Nestorović za pre tri godine.

 

Tada je ispričao i da je u kontaktu sa Noletom. "Kada lečenje ne bude uspešno, pacijent ne ostaje u kontaktu sa doktorom, a Novak i ja smo se čuli pre neki dan. Trebalo je da se vidimo, ali kada dođe u Srbiju onda je kao pušten sa lanca. Uželeo se domovine, pa i njegov otac Srđan mi je rekao da ne može da ga uhvati. Dogovarali smo se da napravimo intervju u kom bih mu ja postavljao pitanja."

 Branimir Nestorović, Novak Đoković

Poznato je i da Novak ima specifičan način ishrane. "Ne dozvoljavam da bilo ko kaže nešto loše za Đokovića, jer je on sjajan. Toliko toga dao je Srbiji. Njemu nisu potrebni proteini i mišići. Imate sportiste poput Rafe Nadala koji je mišićav, a mišići se hrane šećerom i belančevinama. Za ovo što Novaku treba, a to je izdržljivost, njegov način ishrane je idealan. Tu dijetu upražnjavao je i Nikola Tesla", zaključio je Nestorović.

(BalkansPress / Izvor: Informer)

Scroll to top