BalkansPress

Dobro došli!

Amerika i Saudijci koriste islam ne samo u Nemačkoj, nego i širom sveta da bi destabilizovali države, navodi nemački novinar i pisac Udo Ulfkote, koji je podigao prašinu svojom knjigom „Kupljeni novinari“.

On tumači šta je cilj islama, novinara, tajnih službi, doseljavanja i najavljuje građanski rat, koji je po njemu neminovan.

Njegova teza je da islam nije samo religija, nego ideologija koja je i za najgluplje razumljiva. To je recept za uspeh islama i zato se ne naročito inteligentnim grupama ljudi može upravljati kao marionetama – kako u Iraku tako i u Nemačkoj.

Ulfkote smatra da u pozadini osnivanja terorističke Islamske države stoje američki, saudijski, kuvajtski i katarski interesi.

Osvrćući se na Nemačku, on kaže da je ona bila demokratija nakon Prvog svetskog rata u vreme Vajmarske republike, a da se danas samo simulira da je demokratija.

 

 

 

To je iluzija, varka čula, jer Nemačka je banana-republika i kolonija Amerike. Nemci nemaju više sistem koji počiva na hrišćanskim vrednostima, jer je urušen namerno deo po deo. A ko nema vrednosti, taj ne može više ni da ih odbrani – ističe Ulfkote.

Uzrok građanskog rata, koji je po njemu neizbežan, biće slom evro-sistema, do kog će doći kada Nemci budu morali da garantuju za nezamislive dugove drugih EU država.

- Tada neće biti novca za penzionere, ali ni za ostale mase, kao ni za muslimane koji žive od socijalne pomoći, što je oko 67 odsto Iračana, skoro svi kosovski Albanci, svi Avganistanci, Sirijci i drugi – kaže nemački novinar.

 

(Izvor: Vestionline)

 

FacebookTwitterLinkedin

Pin It

 

 

 

Scroll to top