BalkansPress

Dobro došli!

Kylie Jenner je jedna od najuspešnijih pripadnika generacije Z i najmlađa milijarderka, koja nije nasledila svoj novac. Kako je ona najmlađa članica porodice, koja predstavlja vodeće poznavaoce digitalnog marketinga, ne iznenađuje njena odluka da svoje fanove pusti u jedan mali deo svog života i sa njima podeli njene najlepše, ali i najteže trenutke putem video klipova.

Kako je Kylie osnivač Kylie Cosmetics kompanije, koja se bavi proizvodnjom make up kolekcije i kako ona sama kaže, obožava make up, nije neobično što je u kratkom video klipu sa svojim fanovima podelila kako izgleda njena dnevna make up rutina.

 

Na svom YouTube kanalu nedavno je podelila video pod nazivom My Everyday Make up look, u kome je pokazala korake svoje make up rutine, tokom onih dana kada se šminka sama. U klipu je priznala i da je nekada na šminkanje trošila i više od pola sata, ali da od kada je postala majka češće bira jednostavniji make up look koji zahteva svega 10-ak minuta vremena.

Iako je reč o 10-o minutnom postupku šminkanja, Kylie ipak koristi desetinu različitih make up proizvoda i slojevito nadograđuje svoj look-pa je reč o make up look-u, koji po našem mišljenju i nije tako jednostavno izvesti, već su za njega neophodni sati vežbe i strpljenje.

Scroll to top