BalkansPress

Dobro došli!

Verujemo da je i vama dosadilo da vas non-stop bombarduju reklamama za ovu ili onu pastu, a efekta biserno belih zuba i dalje nema. Da, u moru preparata koji izgleda više uništavaju zube i skidaju gleđ zuba nego što izbeljuju, ne znamo kome verovati i koja je pasta zapravo i ona najbolja.

No, ovo je po mnogima efektno. A i prirodno je!

Za bele zube i izbeljivanje, nećete verovati, potreban vam je aktivni ugalj! Da baš tako kako ste čuli, do blistavog osmeha uz malo neuredno četkanje i neugodnost u ustima ali sa blistavim osmehom koji je, priznaćete, ukras koji vredi i koji često koristimo.

Tamni dragulj prirodne medicine…

   

Jedan od najmoćnijih prirodnih lekova koji pomaže kod niza bolesti, od dizenterije do posledica radijacije, potpuno je besplatan i nalazi se u kući svakoga od nas. Verovali ili ne radi se o običnom drvenom uglju.

Supstanca je poznata već stolećima i odavno se pimenjuje u medicini. Egipatski doktori, pa i utemeljitelj moderne medicine Hipokrit, preporučivali su upotrebu uglja za lečenje trovanja, a američki Indijanci koristili su ga za kožne infekcije. Aktivni medicinski ugalj ima široku primenu zbog svoje sposobnosti da na svoju površinu privuče druge supstance, te da ih tamo zadrži.

Nastaje obradom uglja u parnoj komori prilikom koje se on otvara, povećava mu se površina pa stoga može privući više stvari – jedna čajna kašika uglja mogla bi pokriti ukupnu površinu fudbalskog stadiona.

Nema negativnih nuspojava, a Američka agencija za hranu i lekove uvrstila ga je u prvu kategoriju (onu koja označava sigurne i efikasne lekove) supstance za primenu prilikom akutnog trovanja.

   

NAČIN NA KOJI PERETE ZUBE AKTIVNIM UGLJENOM

Način za izbeljivanje zuba je vrlo jednostavan. U posudici pripremite izmrvljen aktivni ugalj, te mokru četkicu uvaljate u smesu i perite zube. Nema potrebe da pritiskate i budete grubi prema zubima, trljajte zube normalno i lagano praveći kružne pokrete. Dovoljno je da perete do 3-4 minute te nakon što vodom isperete prvi krug u drugom zube operite normalnom pastom za zube koju inače koristite. Rezultati bi trebali biti vidljivi odmah nakon prvog pranja.

Nakon sedmice dana zubi bi trebali biti blistavo beli.

Zdravi bili!

Scroll to top