BalkansPress

Dobro došli!

U Londonu je čuveni magazin "GQ" tradicionalno organizovao dodelu godišnjih nagrada, a jedna od zvezda večeri bila je i Maja Džama.

 

Lepa voditeljka u centru pažnje je svakako bila zbog svog provokativnog izdanja, ali i činjenice da se na crvenom tepihu pojavio i njen bivši dečko - reper Stormzi, sa kojim tek što je raskinula i to posle četiri godine veze!

Oni su kraj na svoj odnos stavili prošlog meseca kako bi se navodno oboje posvetili karijerama, ali su postojale i brojne spekulacije o tome da je za sve kriva Stormzijeva preljuba.

Bilo kako bilo, Maja je rešila da mu pokaže šta je izgubio, pojavivši se u potpuno providnoj toaleti boje kože ukrašenoj cirkonima i kristalima.

No, ova toaleta ispod prozirne tkanine imala je bodi, pa atraktivna 25-godišnjakinja ipak nije izgledala potpuno neprimereno, već vrlo seksi i zavodljivo, a stajling je upotpunila dijamantskim nakitom i jednostavnim sandalama sa kaišićima.

 

Maja je u jednom trenutku doživela i peh sa haljinom, zgazivši na nju, a u trenutku dok je pokušavala da popravi stvari bila je prinuđena da se savije, što je okupljenim fotografima dalo priliku da zabeleže prilično lascivne kadrove, a iste možete pogledati.

PROČITAJTE: 15 GODINA SE NIJE BRIJAO! Supruga ga molila da se sredi, a kad je videla prizor nije mogla da veruje svojm očima! (FOTO / VIDEO)

(BalkansPress / Izvor: Zena.blic.rs)

Scroll to top