BalkansPress

Dobro došli!

Postoje određena karmička pravila koje ako sledite bićete puni energije i doneće vam mnogo sreće.

1. Zaboravite na sva svoja očekivanja. Priđite svima s razumevanjem i samilošću, i nemojte očekivati nikakvu njihovu emociju zauzvrat. Saosećanje je velika vrlina, u njoj su spojeni i empatija i samilost za patnje drugih.

2. Nosite sve što imate u ormaru. Poklonite sve što ne nosite, i ne kupujte nove stvari. Pravilo kaže da, ukoliko nešto niste nosili cele prošle godine, nećete ga nositi ni ove.

 

3. Skupite smeće oko svoje kuće ili zgrade. Taman ćete se protegneti, ulepšati sredinu, a najbitnije je da je ova aktivnost zarazna. Kada vas susedi vide da uređujete okolinu, postidećete ih, pa će vam se priključiti.

Svakog dana pokupite makar jedan papirić i odajte počast prirodi.

4. Dajte voljenima ponudu koju ne mogu odbiti – masažu stopala, leđa, rame za plakanje ili samo veliki zagrljaj.

5. Molite se za svakog živog stvora na ovoj planeti.

6. Ne lažite. Pokušajte makar jedan dan ne izreći nijednu neistinu, čak ni onu sitnu poput "krenuo sam", dok se zapravo još spremate.

7. Uživajte u prirodi. Izađite u park, sedite na klupu, bez ikakvih misli i planova, samo sedite i upijajte prirodu.

8. Širite dobre reči. Naučite neku duboku poslovicu, mantru ili pesmu, i recite ih svima koje volite.

 

9. Ne izbegavajte nikog. Odgovorite na taj poziv, otvorite vrata, održite kontakt očima. Sklonite štit sa sebe i otvorite se ka drugima.

10. Nasmešite se starijim ljudima koje sretnete. Naravno, idealno bi bilo da se nasmešite svima, ali dajte za početak malo ljubavi našim starijim, umornim bakama i dedama.

11. Dopustite da vam prilepe etiketu – etiketu dobrog čoveka. Pomozite drugima, volontirajte, budite dobar sused, otvorite svoje srce – u njemu ima mnogo više mesta nego što mislite. 

12. Ne pravite se slepi pred nevoljama. Ako vidite da je neko u nevolji, a možete mu pomoći, učinite to.

13. Ne započinjite svađu, makar ceo jedan dan. Dopustite svom glasu razuma da prevlada situacijom.

14. Izborite se sa svojim problemima. Prihvatite svoje greške. Priznajte sebi sve loše u vezi s vama, a nemojte tu lošu energiju prenositi na druge.

Scroll to top