BalkansPress

Dobro došli!

Bilo koji tretman koji ne uključuje i isceljenje duše neće vas isceliti u potpunosti, kaže Lazarev.

Ruski psiholog, filozof, iscelitelj i parapsiholog Sergej Nikolajevič Lazarev potpisuje jednu od najpopularnijih knjiga poslednjih godina pod nazivom "Dijagnoza -karma". 

Naime, Lazarev veruje da bolest može da nastane kao posledica karme, koja se vratila da vas kazni za nešto što ste nekome učinili. Osnova njegovog rada jeste pouka da morate da razumete svoj spiritualni put ako želite odgovore na teška životna pitanja.

Zbog čega je jedna osoba srećna i puna energije, a druga bolesna i depresivna? Zašto je neko miljenik sudbine, a neko ne? Ili što bi naši stari rekli, zbog čega je život nekome majka, a nekome zla maćeha?

 

U čemu je zapravo tajna zdravlja i srećnog života?

Istražujući vezu između čovečijeg pogleda na svet i situacija u koje ga život stavlja, Lazarev je došao do mnoštva iznenađujućih otkrića, i veruje da u njima leži ključ zdravog i srećnog života: 

1. Moguće je promeniti situaciju u kojoj se nalazite, ako promenite sebe. Prvo što treba da uradite jeste da odustanete od želje da kontrolišete situaciju. Ono što će vam doneti najviše dobra jeste da tu situaciju dobro razumete.

2. Lazarev priznaje da ranije nije razumeo zbog čega postoji nepisano pravilo da, na primer, kada se ruča, ne treba da se gleda televizija, čita knjiga i slično. Vremenom je shvatio da tokom jela informacije slobodno odlaze u nesvesno, pa sve o čemu tada razmišljate ili raspravljate odlazi direktno do duše i prlja je. A koliko ste se samo puta svađali za ručkom?

*FOTO: Profimedia

3. Svaka bolest podstiče razvoj agresije u duši.

4. Želite da vam dam savet kako da budete zdravi i živite dugo? Nikad se ne žalite nikome ni na šta. Ni sudbini, ni Bogu, ni o prošlosti, ni ljudima, ni o ljudima.

Svaka rečenica koju izgovorite o nekome može da bude potencijalni program za uništenje te osobe. Zato dobro pazite šta pričate. Što se tiče kukanja, zapamtite sledeće: Ćelija u telu ne može da se požali organu da joj nešto ne odgovara ili joj nije po volji. Ne može, jer bi to bila dezintegracija tela, a takva ćelija biva odbačena, jer se prepoznaje kao "bolesna".

5. U svakodnevnom životu često dozvoljavamo sebi da pričamo loše o ljudima, o sebi, o sudbini. Takva navika, verovali ili ne, neverovatno uništava - zube!

 

6. Kad vas nečije ponašanje ili reakcija povredi, imajte u vidu da ste 99% vi tu osobu nesvesno prvi uvredili.

7. Uvek budite svesni da sve što vas okružuje može u trenutku da nestane - voljena osoba može da vas izda, ostavi, uvredi, umre. U tim trenucima osećaćete da ćete i sami umreti. Deo vas će možda zaista i umreti.

8. Bilo koji tretman koji ne uključuje i isceljenje duše neće vas isceliti u potpunosti.

9. Ako neko pokaže agresiju prema meni, to znači da i ja u sebi nosim sličan "program". Kad ga uklonim iz svoje duše, agresivni napad odmah prestaje. Bilo koja vrsta agresije nemoguća je ako i bu sebi ne nosite nešto slično.

(BalkansPress / Izvor: Stil.kurir.rs)

Scroll to top