BalkansPress

Dobro došli!

Jedno nemačko istraživanje je pokazalo da je gledanje ženskih grudi 10 minuta na dan izuzetno dobro za muško kardiovaskularno zdravlje.

Način na koji neki muškarci gledaju ženske grudi može puno reći o njegovim prihodima, pa i o želji da postane roditelj. Ženske grudi su izvor dečje hrane, ali povremeno i izvor strahopoštovanja. Međutim, odnos muškaraca prema njima je složeniji od držanja pogleda "tamo gore". Zapravo, to kako oni percipiraju grudi može otkriti jesu li siromašni, gladni ili mrtvi, tvrde istraživanja.

Poput grudi, postoje istraživanja o odnosu muškaraca i ženskih grudi u svim oblicima i veličinama. Međutim, sledeća su nešto konstruktivnija… Šta muškarci zapravo vide i o čemu misle kada bulje u ženske grudi?

 

1. Veličina je važna, ali ne toliko koliko misliš 

Glasina da muškarci preferiraju srednje do velike grudi je istinita - ali čini se da manje seksualno ograničeni muškarci manje binu za veličinu, pokazalo je jedno naučno istraživanje. Drugo istraživanje sugeriše da su zapravo grudi srednje veličine najpopularnije među muškarcima (i ženama). Dakle, što se tiče grudi, veće nije uvek bolje.

2. Koliko prihodi muškarca mogu uticati na njegov odnos prema grudima?

Ako se nekom muškarcu sviđaju male grudi, ne mora se brinuti. Verovatno je bogat - kažu istraživanja. Istraživanje objavljeno u "The Journal of Socio-Economics" je otkrilo da muškarci sa manje finansijskih resursa preferiraju veće grudi, dok oni s većim prihodima više vole manje grudi. S biološkog stanovišta, bogatiji muškarci možda imaju osećaj da im nije potrebna dodatna rezerva masnoće - oni samo zgrabe odrezak i odu u krevet.

3. Ako ne žele da bulje, neka ih ne gledaju na prazan želudac 

Jedno istraživanje je otkrilo da su preferencije prema grudima povezane s raspoloživim resursima – kad su muškarci siti i zadovoljni, onda ih grudi manje privlače. Istraživanje je takođe pokazalo da su muškarci koji vole velike grudi više seksisti od onih drugih. Gladan i seksist? Kako loša kombinacija…

 

4. Buljenje u grudi produžava život

Postoji nekoliko istraživanja koja su dokazala da buljenje u ženske grudi može produžiti ljudski život. Istraživanje iz 2012. godine pokazalo je da pozitivno mišljenje ima pozitivan učinak zdravlje, posebno kad je reč o visokom krvnom pritisku. Premda nisu svi stručnjaci uvereni u to, mnogi su zaključili da promatranje grudi na neki način podstiče pozitivno pozitivan mentalni stav. Jedno nemačko istraživanje je pokazalo da je gledanje ženskih grudi 10 minuta na dan dobro za muško kardiovaskularno zdravlje. 

5. Očinstvo menja pogled na grudi

Preferiranje velikih grudi može ukazivati na mnoge stvari, ali to bi moglo značiti i da su ti muškarci spremni da postanu očevi, pokazalo je istraživanje. Takođe je otkriveno da muškarci koji nisu imali decu - ali su je želeli - generalno više vole velike grudi, a oni koji nisu imali želje za potomcima preferiraju manje grudi. U tom slučaju, oni koji vole velike grudi mogu odahnuti - ne znači da su seksisti, gladni ili siromašni - samo žele najbolje za svoju decu!

Scroll to top