BalkansPress

Dobro došli!

Poput četkice za zube, postoje i neke nematerijalne stvari koje bi trebalo da držite za sebe i ne delite ih sa drugima.

Veze se temelje na poverenju, ali neke stvari neće nikome nauditi ako ostanu tajna. Već smo vam odali šta muškarci kriju od svojih partnerki, a danas vam donosimo nekoliko stvari koje žene vole zadržati za sebe.  

1. Kilogrami

Iako ste videli da su neke devojke koje se bave fitnesom posvetile čitav život treniranju sebe i drugih, ponosno dele svoju kilažu na Instagramu, većina žena će ovu brojku radije zadržati za sebe. Damu se ipak ne pita za godine i kilograme, zar ne?

 

2. Broj partnera

Retko će koja žena, s iole aktivnijim seksualnim životom, otkriti sa koliko je frajera spavala. To ni na koji način ne može uticati na njenu vezu ili na bilo šta drugo, osim ako se nije opekla.

3. Apetit

Ponekad je ženama neprijatno reći da su i nakon te obilnije salate i dalje gladne. To se većinom odnosi na početak veze ili neobavezno dejtanje pre nego što istina po ovom pitanju ispliva na površinu. 

4. Sposobnost u "muškim" poslovima

Ako ima potreban alat, gotovo svaka žena će uspeti sklopiti bilo koji komad nameštaja. Neke žene to neće priznati svojoj jačoj polovini samo zato da ne umanje njegovu ulogu muškarca u kući i da u njegovim očima ostanu krhke i ženstvene. 

5. Nezadovoljstvo nakon seksa

Kako ne bi narušile ego svog muškarca, žene će uglavnom prećutati loše trenutke i to da nisu u potpunosti zadovoljene. Drugi put će biti bolje!

(BalkansPress / Izvor: cosmopolitan.rs)

Scroll to top