BalkansPress

Dobro došli!

U seriji je igrala lik supruge Tike Špica, kojeg tumači Predrag Smiljković, a zanimljivo je to da su njih dvoje bili i u pravoj vezi, i to dugogodišnjoj.

 

PROČITAJTE: POBEGLA JE SA KOSOVA, PA SE VRATILA Evo kako danas izgleda glumica koja je tumačila Listerovu ćerku u Porodičnom blagu

*FOTO: SCREENSHOT

-Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u "Porodičnom blagu" - rekao je jednom prilikom Predrag Smiljković, pa dodao:

 

-Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan.

Biljana nekada

*Biljana nekada / FOTO: SCREENSHOT

Serija "Porodično blago" se prikazivala od 1998. do 2002. godine, a Žake je bila poznata po britkom jeziku i svojoj ljubavi prema leopard i tigar šarama na odeći.

 

Nakon gorepomenute serije, Nikolićeva se pojavila u seriji "Agencija za SiS", pa nestala sa malih ekrana, a trenutno je članica pozorišta u Kruševcu.

Biljana danas

*Biljana danas / FOTO: SCREENSHOT

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top