BalkansPress

Dobro došli!

"Besa", srpska kriminalistička serija, krajem prošle godine počela je sa emitovanjem na televiziji "Superstar", da bi odnedavno počela da se prikazuje na "Prvoj", dok se uzbudljiva radnja i odlična gluma od starta dopala velikom broju gledalaca, pa ovo ostvarenje uživa sve veću popularnost.

PROČITAJTE: ONI SU MILIJARDERI IZ SENKE! ZARAĐUJU OGROMNE PARE, A NIKO NE ZNA NI KO SU: Javnost zna samo njihove inicijale! (VIDEO)

Publika je sinoć, tokom emitovane epizode ove serije, bila prikovana za male ekrane zbog ljubavne scene koju su izneli Milica Gojković i Milan Marić.

O ovim kadrovima se uveliko priča, dok su njih dvoje, koji tumače likove Une i Luke, verno prikazali strast koja je trebalo da se vidi između njih.

 

Sve je prštalo od strasti na malim ekranima, a da sve bude interesantnije, ljubav između Une i Luke je zabranjena ljubav. 


Una koja je ćerka glavnog junaka koji se bori da spasi svoju porodicu uplovila je u vezu sa Lukom koji pripada ekipi beogradskih kriminalaca u službi Dardana Beriše, šefa narko mafije koji preti da će joj pobiti najbliže. 

Besa

*Foto: TV Prva/Printscreen

U prethodnoj epizodi gledaoci su mogli da vide i strastvene poljupce između ova dva lika uprkos tome što se nalaze na "suprotnim stranama pravde".

*Foto: TV Prva/Printscreen

Radnja serije "Besa" je smeštena u Srbiji, Albaniji i Crnoj Gori, a prati priču Uroša Perića, kog tumači Radivoje Bukvić, koji vozeći kombi na službenom putu učestvuje u saobraćajki.

 

U njoj gine ćerka narko-bosa, što predstavlja početak haosa koji mu sledi, u koji je umešan i Interpol.

*Foto: TV Prva/Printscreen

Da bi izbegao osvetu i spasio život svoje porodice, Uroš pristaje da postane profesionalni ubica koji će eliminisati Dardanove neprijatelje. 

Ovo je potresna i uzbudljiva priča o teškoj borbi jednog čoveka sa svojom savešću i željom da zaštiti svoju porodicu, o moralnim dilemama i neverovatnom zaokretu kada se jedan običan i miran život pretvara u surovu borbu za preživljavanje i spasenje duše.

(BalkansPress / Izvor: Srbijadanas.com)

 

Scroll to top