BalkansPress

Dobro došli!

Film „Sluga“, u kojem on tumači glavnu ulogu, najgledanija je komedija svih vremena u Rusiji, a prema procenama, očekuje se da ga pogleda oko sedam miliona ljudi.

PROČITAJTE: BRAT MILOŠA BIKOVIĆA REŠIO DA PROGOVORI: O diskriminaciji u Sarajevu, tučama u Beogradu, razvodima, monaštvu!

Miloš Biković upisao je svoje ime zlatnim slovima istoriju ruskog filma.Film „Sluga“, u kojem on tumači glavnu ulogu, najgledanija je komedija svih vremena u Rusiji, a prema procenama, očekuje se da ga pogleda oko sedam miliona ljudi.

 

Ruska državna agencija piše da je ovo najgledaniji film u istoriji, a dosad je zaradio oko 12 miliona evra. Prema trenutno dostupnim podacima, „Sluga“ je zauzimao lidersku poziciju od kada je izašao, dok je za novogodišnje praznike probio sve rekorde gledanosti. Drugog dana Nove godine pogledalo ga je 750.000 ljudi i zaradio je za noć tri miliona evra. Za jedan dan vratio je uloženi novac od 2.400.000 evra.

 *Foto: Promo

- „Sluga“ je ušao u tri najgledanija filma u istoriji, a zvanično je najgledanija komedija. Ovo je zaista neverovatan rezultat. Nemam šta da kažem osim da sam iznenađen ovolikim uspehom - kaže Biković.

U filmu, koji je režirao Klim Šipenko, pored njega igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandar Samojlenko, Aleksandra Bortič i drugi. Naš glumac igra Grišu, sina bogataša, koji se nakon saobraćajne nesreće budi kao sluga na ruskom imanju.

*Foto: Promo

- Srbi i Rusi se smeju istim stvarima jer imaju sličan temperament i mentalitet i zato verujem da će ovaj film biti rado gledan u obe zemlje - rekao je Miloš uoči premijere. Biković napominje da film obiluje komičnim scenama i specifičnim humorom, ali istovremeno ima i izvesnu dozu topline.

- Ostvarenje šalje lepu poruku koja kod gledalaca dodatno indukuje smeh i pozitivna osećanja. Naš film je zasnovan na postulatu izreke „Imao pa nemao“, što svakom od nas može da se desi. Svaki čovek se sreće u životu s poteškoćama i pravi izbore... Sve to ga gradi i jača mu karakter svaki put kada ne ide lakšim putem.

 

Junak našeg filma je uvek išao lakšim putem jer se njegov otac nikada nije bavio vaspitanjem dece - kazao je Biković. Prema njegovim rečima, Klim Šipenko je odličan reditelj i jedan od razloga što je prihvatio ulogu u filmu „Sluga“.

- Imao sam ozbiljan izazov da napravim tu ulogu razmaženog mladog čoveka - rekao je glumac.

Uspeh i u Srbiji

„Slugu“ videlo 42.000 ljudi

*Foto: Promo

Film „Sluga“ puni i domaće bioskope. Za deset dana prikazivanja pogledalo ga je 42.000 ljudi. Za ruske filmove ranijih godina uspeh je bio kad premaše broj od 20.000 gledalaca.

Biković je prethodnim ostvarenjem „Led“ premašio 120.000 gledalaca, što nemaju mnogi domaći filmovi. 

(BalkansPress / Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top