BalkansPress

Dobro došli!

Titova unuka Saša Broz na svom Fejsbuk profilu je komentarisala tvrdnje iznesene u jednoj emisiji na Hrvatskoj televiziji da je Josip Broz Tito navodno bio podmetnuti ruski agent.

Često se čuje da Josip Broz Tito nije bio Hrvat iz Zagorja, već podmetnuti ruski agent koji je rođen u vanbračnoj vezi jednog bečkog bogataša i njegove sluškinje Hrvatice. Titova unuka, Saša Broz je sve prokomentarisala u šaljivom tonu.

 

 

„Istina da Tito nije bio Tito, ali niste pogodili kombinaciju… Deda je bio usvojeno dete punokrvne Kolumbijke i naslednika kralja Karla XXL. Tako kažu stare crkvene knjige. One iz 5 veka pre nove ere“, kazala je Saša i dodala:

„Baka mi je pričala da je deda u mlađim danima izgledao kao pripadnik crne rase. To je neobično, kažu stanovnici Patagonije jer su mu roditelji bili arijevci. Patagonci su ponosni na njega, a kuća u kojoj je rođen davne 1656. i danas je zanimljiva turistima“.

Foto: Beta

 *Foto: Beta

Saša tvrdi da su joj se svi koji konstantno pišu o Titu popeli na glavu te im je dala ideju i za novi bestseler:

„Pravo ime J.B.Tita je zapravo Huan Manuel Markez, skinite mi se više!!!“. U post skriptumu je dodala „ovo Huan Manuel Markez je neka bokserska faca iz Meksika, to sam skinula sa Neta“.

(Izvor: Kurir.rs)

Scroll to top