BalkansPress

Dobro došli!

Glumac Žarko Laušević je gostujući u emisiji Ivana Ivanovića podelio sa javnošću veliki broj priča iz života, koje nisu do tada bile poznate.

Jedna epizoda iz Njujorka je još jednom posvedočila veličinu dve košarkaške NBA legende – Vlada Divca i Predraga Stojakovića.

Sve se to zbilo u periodu dok su Divac i Stojaković nosili dres Sakramento Kingsa, sa kojim su nekoliko puta godišnje dolazili u Njujork ne bi li odmerili snage sa domaćim Niksima.

Slobodne večeri su naši asovi koristili da se vide sa brojnim prijateljima u “velikoj jabuci”, a posebno je bio zanimljiv jedan susret sa Lauševićem.

Naš proslavljeni glumac je u tom trenutku radio kao moler u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je sa našim košarkašima posetio jedan od najpoznatijih restorana na svetu – Ćiprijani.

 

Ovaj restoran je oličenje raskoša i obroke u njemu mogu da priušte samo ljudi sa nešto “dubljim džepovima”, i upravo je tu činjenicu iskoristio Laušević da bi podelio zanimljivu anegdotu sa popularnim voditeljem.

– Često su Vlade Divac i Peđa Stojaković dolazili u Njujork i, kada bi gostovao Sakramento, pozvali bi nas da idemo negde na večeru. Prvo da odgledamo utakmicu, pa na večeru. Jednom se potrefio Ćiprijani i sad boriti se…

Nit je da se ja borim sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, bez obzira koliko hoćeš i želiš – samo te pogledaju kao: Nemoj, molim te!

Tu je bilo i neko vino koje ne znam koliko košta. Njujork noću i ne poznajem, jer ne izlazim.Sutradan mamuran dolazim i shvatim da radim moleraj prva vrata pored Ćiprijanija za dnevnicu od 80 dolara, a ceh je sinoć bio ne znam ni koliko.

To je učinilo da budem oprezniji – rekao je Laušević.

Scroll to top