BalkansPress

Dobro došli!

Doktorka i zaljubljenica u fitnes postala je zvezda na društvenim mrežama jer su ljudi impresionirani njenom muskulaturom.

Juan Herong (30) počela je da vežba pre dve godine jer je želela da izgleda snažnije. Juan radi kao doktorka u klinici tradicionalne kineske medicine u gradu Čingdao na istoku kineske provincije Šandong.

Kaže kako je oduvek bila fan sporta, ali njeni roditelji, oboje lekari, htjeli su da ima stabilnu karijeru. Za „MailOnline“ pre nekoliko meseci rekla je kako uopšte nije želela da bide lekar. - Volim borilačke veštine – jasna je bila Juan.

"Roditelji su mi rekli da ne odustajem od studija jer je to karijera od koje mogu imati koristi ceo život", dodala je. ali kad je završila studije i zaposlila se, počela je sve više da sluša svoje srce i odlazi u teretanu.

Počela je sa jogom i pilatesom, no brzo je shvatila kako tako neće do željene muskulature pa je uzela privatnog instruktora. Nakon što je preko posla upoznala profesionalnog bodibildera Žang Veija, počela je da se bavi time, pri čemu joj je Vei puno pomogao.

 

Počela je da odlazi na takmičenja, a broj pratilaca na Instagramu otad joj nije prestajao da raste. Trenutno je prati više od 358 hiljada ljudi.

Kaže i kako nije odustala od želje da postane kung fu borac.

- Nakon što zaradim nešto novca, upotrebiću ga za angažovanje majstora i učenje borilačkih veština. Nikada se nisam odrekla svog sna o borilačkim sportovima - rekla je Herong, koja dobija i brojne negativne komentare, ali pokušava da se ne obazire na njih.

Pre nekoliko dana komentarisala je i korona virus.

- Dajemo sve od sebe u prevenciji i lečenju. Doktori su prva linija obrane. Trudim se iz petnih žila da pomognem u stopiranju epidemije - napisala je na Instagramu uz fotografiju sa zaštitnom maskom.

 

 

Scroll to top