BalkansPress

Dobro došli!

U britanskim medijima pojavila se priča o zajedničkom detetu koje su princ Čarls i vojvodkinja Kamila dobili dok su bili tinejdžeri.

Naime, inženjer Sajmon Čarls Dorante-Dej (55) koji danas živi u Kvinslendu tvrdi da mu je baka koja ga je usvojila rekla da je vojvodkinja od Kornvola njegova majka. On tvrdi da ga je sa osam meseci usvojio bračni par, Karen i David Dej, te kako su roditelji njegovih usvojitelja radili za pokojnog vojvodu od Edinburga. Godinama je istraživao istinu i javnost izašao sa pričom da je potomak kraljevske porodice tvrdeći da ima dovoljno dokaza da to i dokaže.

 

Nekoliko puta je rekao da bi želeo da DNK test dokaže njegovu porodičnu vezu i da je paru za koje tvrdi da su mu roditelji pisao 2012. godine.

Novi skandal u kraljevskoj porodici: Princ Čarls i Kamila Parker imaju sina?

Ove nedelje Sajmon, koji je otac devetero dece, podelio je fotografiju svog sina kako bi 'dokazao' da su povezani sa Kraljevskom porodicom, tvrdeći da je 14-godišnjak "pljunut" mlada Elizabeta II.

On je u javnosti naglasio da ne želi titulu kraljevske porodice niti novac, već da jednostavno sazna ko su mu biološki roditelji.

 

*Poređenje njegovog sina i mlade kraljice Elizabete, Foto: Privatna Arhiva

PRINCEZA DAJANA ZNALA ZA SVE?!

U intervjuu za Nev Idea u februaru 2019, Sajmon je rekao da veruje da je princeza Dajana znala za njegovo rođenje i da se pripremala da 'izađe u javnost' pre svoje smrti 1997. godine.

- U to vreme su oko kraljevske porodice "letele" svakakve glasine i moje postojanje je bilo jedno od njih. Mislim da je Dajana u jednom trenutku kada je saznavala odgovore htela da izađe sa time u javnost.

Scroll to top